Rookmelder batterij

Page:

U wilt een goede rookmelder batterij kopen? In deze categorie vindt u de meest gebruikte rookmelder batterijen, namelijk de 9V batterijen. We verkopen alkaline en lithium rookmelder batterijen.

Verschil in levensduur alkaline en lithium rookmelder batterij

Wanneer we het hebben over rookmelder batterijen is er meestal keuze uit twee types; de alkaline en de lithium rookmelder batterijen. Uiteraard zit er een verschil tussen deze twee soorten. De alkaline 9V rookmelder batterijen hebben een levensduur tussen de 1 en 2 jaar in een rookmelder, terwijl de lithium varianten tot wel 10 jaar meegaan. De meeste rookmelders worden door fabrikanten geleverd met alkaline batterijen uit kosten overweging, maar meestal kunt u ze zelf vervangen door lithium. Als de rookmelder niet geschikt is voor lithium, zal dit beschreven staan. Uiteraard hebben de lithium rookmelder batterijen ook een hogere prijs. Er zijn rookmelders die met andere types batterijen werken, vraagt u ons om hulp als u er niet uitkomt.

Rookmelder batterij vervangen

Sinds 1 juli 2022 is het wettelijk verplicht om op elke verdieping een werkende rookmelder te hebben. Uiteraard is een geschikte batterij van groot belang om de rookmelder te kunnen laten werken. Afhankelijk van de batterij dient u deze om de zoveel jaar te vervangen wanneer deze leeg is. Een rookmelder batterij vervangen is meestal niet moeilijk. Er zit bijna altijd een vakje in dat u open kunt klikken en simpel de batterij vervangen. Meestal zit de rookmelder zelf wel in een houder, door een slag te draaien kunt u deze meestal simpel uit de houder draaien. Een rookmelder batterij wisselen kunt u dus eenvoudig zelf. Heeft u een ander type, leest u dan in de beschrijving van uw rookmelder hoe u deze het beste kunt vervangen.

Rookmelder batterij kopen

Het is aan uzelf om te overwegen welke type 9V batterij u voor uw rookmelders wilt aanschaffen. De lithium variant is in aanschaf duurder maar gaat tot wel 10 jaar mee. De alkaline variant is goedkoper in aanschaf maar dient u na 1 à 2 jaar te vervangen. U kunt uw rookmelder batterijen eenvoudig aanschaffen in deze webshop. Wij bieden diverse merken aan zoals Varta, Duracell, Duracell Procell, Ansmann, Philips, Energizer en Ultralife. Daarin heeft u ook de keuze in een of twee stuks verpakking of een grootverpakking van 4, 10, 12 of zelfs 20 stuks. Altijd de juiste batterij voor uw rookmelder! 

Goedkope rookmelder batterijen

In onze webwinkel vindt u de Toshiba rookmelder batterijen. Deze zijn beperkt beschikbaar en op = op. Deze goedkope alkaline batterijen zijn een zeer goedkope maar ook een zeer goede optie voor uw rookmelders. 

Rookmelder batterij kopen? Batterijenstunter voor de beste aanbieding.