Gatenzagen bi-metaal en TCT

Wilt u een gatenzaag kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U zult vast denken, hoezo kan ik boren kopen op een batterijenwebsite? Naast deze webshop hebben wij ook een website in boren, genaamd Boorkopen.nl. We laten u daar graag kennis mee maken wanneer u boren, of gatenzagen wilt kopen.

Wat is een gatzaag?

Een gatzaag is een type boor waarmee u zeer eenvoudig grote gaten kunt maken in diverse materialen. U kunt de gatzaag gebruiken in bijvoorbeeld hout, metaal, relatief zachte soorten steen en tegels en kunststof. Veelal wordt de gatzaag gebruikt bij het maken van spots in het plafond voor bijvoorbeeld inbouwdozen. Binnen de gatzagen bestaan er een aantal verschillen. Voordat u een gatzaag wilt aanschaffen is het verstandig om te achterhalen welke gatzaag u het beste kunt gebruiken voor uw klus. 

Diverse gatenzagen

Op de markt bestaan er een aantal diverse gatenzagen. Deze gatenzagen zijn er natuurlijk niet voor niets en deze zijn geschikt voor uiteenlopende klussen. Wanneer u erover uit bent in welk soort materiaal u een relatief groot gat wilt boren is het nu de taak om erachter te komen welke gatenzaag u het beste kunt gebruiken. In ons assortiment bevinden zich drie soorten gatenzagen. De bi-metalen, de met cobalt gelegeerde en de TCT gatenzaag. In de tabel hieronder zullen we voor u weergeven welke gatenzaag voor welke klus geschikt is. 

Bi-metaal gatenzaag Voor metaalsoorten vanaf een dikte van 2 mm minder geschikt voor RVS
Bi-metaal gatenzaag met 8% cobalt Voor alle metaalsoorten 
TCT gatenzaag Voor hout, gips, gasbeton, zachte steensoorten en wandtegels 

 

Gatenzaag kopen? Boorkopen.nl voor alle gatenzagen.