Steenboren kopen

Wilt u steenboren kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor het kopen van alle soorten steenboren van dun tot dik en kort tot lang. Alle maten steenboren van 3 tot en met 25 millimeter zijn bij ons uit grote voorraad leverbaar. Daarnaast beschikken wij over diverse lengtematen van steenboren. U zal vast denken, waarom verkoop een batterijen webshop ook boren? Naast deze webwinkel hebben wij een webshop speciaal voor u ingericht waarop wij alle boren, dus ook steenboren, aanbieden. De algemene pagina is Boorkopen.nl, maar u kunt ook direct naar de soorten steenboren die wij u te bieden hebben. Van deze webshop kunt u dezelfde service verwachten als die u gewend bent van ons.

Steenboor gebruiken

Een steenboor, zoals de naam eigenlijk al zegt, kan gebruikt worden om te boren in diverse steensoorten. Let er op dat een steenboor enkel toegepast kan worden in zachte steensoorten zoals baksteen, cellenbeton, kalkzandsteen of bijvoorbeeld ook gipsplaten. Het is de bedoeling dat de steenboor roterend in een boormachine of accuboormachine met standaard boorkop gebruikt wordt. 

Steenboor of betonboor

Wanneer gebruikt u nu het beste een steenboor en wanneer een betonboor? Deze vraag krijgen we regelmatig. Een steenboor kunt u het beste gebruiken wanneer u moet boren in zachte steensoorten. Echter, wanneer u in hardere steensoorten zoals beton wilt boren raden wij het af om een steenboor te gebruiken. Wanneer u dit wel doet kan er ongewenste schade ontstaan aan het beton en uw boor. Een betonboor kan daarentegen wel gebruikt worden voor het boren in zachte steensoorten. Bent u van plan om diverse klussen uit te voeren in verschillende zachte en harde steensoorten? Dan is het verstandig om een betonboor aan te schaffen. 

Lange steenboren

Bent u op zoek naar een lange steenboor? Dan verwijzen we u graag door naar onze lange betonboren. Deze zijn in onze webshop verkrijgbaar tot lengtes van 600 millimeter. Met een betonboor kunt u namelijk ook boren in steen. Deze boren zijn kwalitatief beter en wij werken alleen met premium boren. 

Steenboren kopen? Boorkopen.nl voor de beste aanbieding.