179 batterij

Page:

In deze categorie vindt u de 179 batterij. De 179 batterij is een zeer veel gebruikte knoopcel. Het batterijtje is vrij klein met een afmeting van 5,8 x 2,15 mm. De afgegeven spanning van deze alkaline batterij is 1,5V. Buiten deze soort zijn er nog veel meer alkaline knoopcel batterijen.

Andere codes voor de 179 batterij

Het kan zeer verwarrend zijn maar op de alkaline 179 batterij kan ook een andere code staan dan 179. Er worden door de verschillende leveranciers ook verschillende codes gebruikt. Zo kunt u op de 179 batterij ook de code AG0, LR63 of LR521 tegenkomen, het is echter iedere keer hetzelfde batterijtje.

Gebruik een 179 batterij niet in een horloge

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet, kies altijd voor zilveroxide, alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u de vervanger van de 179 batterij wilt voor in uw horloge, kies dan voor de SR521SW batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant wat wij ook aanraden.

179 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.