A76 batterij

Page:

In deze categorie vindt u de A76 batterij. De A76 batterij is een zeer veel gebruikte knoopcel. Het batterijtje is vrij klein met een afmeting van 11,6 x 5,4 mm. De afgegeven spanning van deze alkaline batterij is 1,5V. Buiten deze soort zijn er nog veel meer alkaline knoopcel batterijen.

Andere codes voor de A76 batterij

Het kan zeer verwarrend zijn maar op de alkaline A76 batterij kan ook een andere code staan dan A76. Er worden door de verschillende leveranciers ook verschillende codes gebruikt. Zo kunt u op de A76 batterij ook de code AG13, LR44 of LR1154 tegenkomen, het is echter iedere keer hetzelfde batterijtje.

Gebruik een A76 batterij niet in een horloge

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet, kies altijd voor zilveroxide, alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u de vervanger van de A76 batterij wilt voor in uw horloge, kies dan voor de SR44W batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant wat wij ook aanraden.

A76 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.