AG4 batterij

Page:

In deze categorie vindt u de AG4 batterij. De AG4 batterij is een zeer veel gebruikte knoopcel. Het batterijtje is vrij klein met een afmeting van 6,8 x 2,6 mm. De afgegeven spanning van deze alkaline batterij is 1,5V. Buiten deze soort zijn er nog veel meer alkaline knoopcel batterijen.

Andere codes voor de AG4 batterij

Het kan zeer verwarrend zijn maar op de alkaline AG4 batterij kan ook een andere code staan dan AG4. Er worden door de verschillende leveranciers ook verschillende codes gebruikt. Zo kunt u op de AG4 batterij ook de code LR626, LR66 of 177 tegenkomen, het is echter iedere keer hetzelfde batterijtje.

Gebruik een AG4 batterij niet in een horloge

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet, kies altijd voor zilveroxide, alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u de vervanger van de AG4 batterij wilt voor in uw horloge, kies dan voor de SR626SW batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant wat wij ook aanraden.

AG4 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.