AG7 batterij

Page:

In deze categorie vindt u de AG7 batterij. De AG7 batterij is een zeer veel gebruikte knoopcel. Het batterijtje is vrij klein met een afmeting van 9,5 x 2,7 mm. De afgegeven spanning van deze alkaline batterij is 1,5V. Buiten deze soort zijn er nog veel meer alkaline knoopcel batterijen.

Andere codes voor de AG7 batterij

Het kan zeer verwarrend zijn maar op de alkaline AG7 batterij kan ook een andere code staan dan AG7. Er worden door de verschillende leveranciers ook verschillende codes gebruikt. Zo kunt u op de AG7 batterij ook de code LR926, LR927, LR57 of 195 tegenkomen, het is echter iedere keer hetzelfde batterijtje.

Gebruik een AG7 batterij niet in een horloge

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet, kies altijd voor zilveroxide, alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u de vervanger van de AG7 batterij wilt voor in uw horloge, kies dan voor de SR927SW batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant wat wij ook aanraden.

AG7 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.