LR1130 batterij

Page:

In deze categorie vindt u de LR1130 batterij. De LR1130 batterij is een zeer veel gebruikte knoopcel. Het batterijtje is vrij klein met een afmeting van 11,6 x 3,05 mm. De afgegeven spanning van deze alkaline LR1130 batterij is 1,5V en wordt breed toegepast. Wellicht kent u dit soort niet onder de naam LR1130 maar onder de naam LR54, die code wordt ook heel veel gebruikt voor dit batterijtje. Buiten deze soort zijn er nog veel meer alkaline knoopcel batterijen. Omdat er zoveel verschillende soorten zijn en ook nog veel verschillende namen hebben kan het erg verwarrend zijn en wordt het een hele toer om de juiste te vinden. Daar hebben we wel een tip voor, bel ons gewoon even en vertel ons de code die op uw exemplaar staat, gegarandeerd de snelste weg naar het juiste antwoord.

Andere codes voor de LR1130 batterij

Het kan zeer verwarrend zijn maar op de alkaline LR1130 batterij kan ook een andere code staan dan LR1130. Er worden door de verschillende leveranciers ook verschillende codes gebruikt. Zo kunt u op de LR1130 batterij ook de code AG10, LR54 of 189 tegenkomen, het is echter iedere keer hetzelfde batterijtje. LR en AG staan beide voor alkaline echter zou het wel fijn zijn als er één soort code zou worden aangehouden. Helaas gebeurt dat niet maar wij doen ons best om het zo duidelijk mogelijk te maken zodat u het juiste batterijtje koopt.

Een LR1130 batterij kom je tegen in een horloge maar dit hoort niet

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet , kies altijd voor zilveroxide , alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u de vervanger van de LR1130 batterij wilt voor in uw horloge , kies dan voor de SR1130W batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant wat wij ook aanraden.

LR1130 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.