LR936 batterij

Page:

In deze categorie vindt u de LR936 batterij. De LR936 batterij is een zeer veel gebruikte knoopcel. Het batterijtje is vrij klein met een afmeting van 9,5 x 3,6 mm. De afgegeven spanning van deze alkaline batterij is 1,5V. Buiten deze soort zijn er nog veel meer alkaline knoopcel batterijen.

Andere codes voor de LR936 batterij

Het kan zeer verwarrend zijn maar op de alkaline LR936 batterij kan ook een andere code staan dan LR936. Er worden door de verschillende leveranciers ook verschillende codes gebruikt. Zo kunt u op de LR936 batterij ook de code AG9, LR45 of 194 tegenkomen, het is echter iedere keer hetzelfde batterijtje.

Gebruik een LR936 batterij niet in een horloge

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet, kies altijd voor zilveroxide, alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u de vervanger van de LR936 batterij wilt voor in uw horloge, kies dan voor de SR936SW batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant wat wij ook aanraden.

LR936 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.