376 horloge batterij

Page:

Duracell 376/377 SR626SW horloge batterij

€2,39

• code: 376/377 zilveroxide.
• Ook bekend als SR626SW.
• Hoogwaardige vervanger voor LR66 | AG4 alkaline.

Duracell 376 zilveroxide 1,55V knoopcel batterij . 
Deze 376 horloge batterij heeft de basis van zilveroxide en wordt in zeer veel modellen van verschillende merken horloges gebruikt.
Ieder merk dat horloge batterijen produceert gebruikt zijn eigen code voor de knoopcel , vandaar dat hier meerdere codes genoemd staan als equivalent.
Staat er op uw oude batterij dus de code 376 , SR66 of SR626SW , dan kunt u deze horloge batterij kopen als vervanger , ook als u nu een ander merk gebruikt zoals bijvoorbeeld Renata , Sony , Maxell of Rayovac , u bent echt niet aan een bepaald merk batterij gebonden.

Kun je alkaline batterijen gebruiken in een horloge?

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet , kies altijd voor zilveroxide , alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken.

Tip: De code staat er vaak zeer klein op , maak een foto met uw telefoon , die kunt u uitvergroten , zodoende heeft u altijd het juiste nummer.

Vervangen wij ook uw V376 of 376 batterij van uw horloge?

Er wordt ons vaak gevraagd of wij de V376 of 376 horloge batterij ook voor u plaatsten. Het antwoord is helaas nee. Er zijn veel verschillende soorten horloges en daarmee ook verschillende manieren waarop een horloge geopend moet worden en dat gespecialiseerde gereedschap hebben wij niet. Ook zijn vele horloges waterdicht en dient er een nieuwe pakking geplaatst te worden. Wilt u uw 376 / V376 batterij laten vervangen , gaat u dan naar een juwelier , zij zijn gespecialiseerd in het vervangen van deze knoopcel.


Alle horloge batterijen.

376 batterij kopen? Batterijenstunter.be