SR1136W horloge batterij

Page:

Varta SR1136W zilveroxide 1,55V knoopcel batterij . 
Deze horloge batterij heeft de basis van zilveroxide en wordt in zeer veel modellen van verschillende merken horloges gebruikt.
Ieder merk dat horloge batterijen produceert gebruikt zijn eigen code voor de knoopcel , vandaar dat hier meerdere codes genoemd staan als equivalent.
Staat er op uw oude batterij dus de code 350 , V350 of SR1136W , dan kunt u deze horloge batterij kopen als vervanger , ook als u nu een ander merk gebruikt zoals bijvoorbeeld Renata , Sony , Maxell of Rayovac , u bent echt niet aan een bepaald merk batterij gebonden.

Tip: De code staat er vaak zeer klein op , maak een foto met uw telefoon , die kunt u uitvergroten , zodoende heeft u altijd het juiste nummer.

Vervangen wij ook de SR1136W batterij van uw horloge?

Er wordt ons vaak gevraagd of wij de SR1136W horloge batterij ook voor u plaatsten. Het antwoord is helaas nee. Er zijn veel verschillende soorten horloges en daarmee ook verschillende manieren waarop een horloge geopend moet worden en dat gespecialiseerde gereedschap hebben wij niet. Ook zijn vele horloges waterdicht en dient er een nieuwe pakking geplaatst te worden. Wilt u uw SR1136W batterij laten vervangen , gaat u dan naar een juwelier , zij zijn gespecialiseerd in het vervangen van deze knoopcel.


Alle horloge batterijen.

SR1136W batterij kopen? Batterijenstunter.be