CR2 batterij

Page:

De CR2 batterij 3V lithium bieden wij van veel verschillende merken aan zoals Duracell, Varta en Panasonic. De 3V CR2 batterij wordt veel toegepast in digitale foto camera's, meetapparatuur en alarm systemen maar u vindt de CR2 batterij ook vaak in zaklampen. Er worden echter zoveel nieuwe apparaten geproduceerd die wellicht ook met dit type batterij werken, het is dus niet uitgesloten dat u de CR2 batterij voor een geheel andere toepassing nodig heeft. Leest u hoe dan ook de informatie hieronder om zeker te weten dat dit de batterij is die u nodig heeft.

DLCR2 | EL1CR2 | 5046LC | CR15H270 | CR17355 3V

De namen DLCR2, EL1CR2, 5046LC, CR15H270 en CR17355 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van de lithium 3V CR2 batterij maar CR2 is de meest gebruikte code. Al deze codes staan voor dezelfde 3 volt batterij, u kunt deze CR2 batterij dus gebruiken als vervanger, ongeacht het merk dat u nu in gebruikt heeft.

Maat 3 volt lithium CR2 batterij

Een 3V CR2 batterij heeft een lengte van 26mm en een dikte van 15,5mm.

Een CR2 batterij bewaren

Een CR2 batterij kan bewaard worden maar dit dient wel droog en koel te gebeuren. Dit wilt in de praktijk zeggen dat u deze bewaard bij kamertemperatuur in een droge ruimte, op deze manier zorgt u ervoor dat de CR2 batterij in optimale conditie blijft. Indien u een CR2 batterij wilt gaan gebruiken die u nog in huis heeft, controleer dan altijd eerst of de houdbaarheidsdatum niet verlopen is. Niet alleen kan de batterij niet meer werken maar er is ook een grote kans op lekken met alle gevolgen van dien. De CR2 batterij is een lithium batterij en kan wel vrij lang bewaard worden na aanschaf.

3V CR2 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste keuze.