6LR61 batterijen (9V alkaline)

9 ProductenPagina 1 van 1

Ontdek krachtige 9V alkaline batterijen voor diverse toepassingen bij Batterijenstunter! Wij bieden een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Duracell, Duracell Procell, Varta, en Energizer. Voor situaties waar een langdurige, constante spanning vereist is, zoals bij rookmelders, raden wij lithium 9V batterijen aan. Ook hebben we oplaadbare 9V batterijen als duurzaam alternatief.

Topmerken 9 volt alkaline batterijen

Ons aanbod omvat de Duracell Plus Power 9 volt en de Duracell Procell 9 volt, evenals de Varta Longlife Power en Industrial varianten. Voor Energizer hebben we de industriële 9 volt alkaline batterijen beschikbaar. Of u nu een bedrijf bent dat de grootverpakkingen van Duracell, Varta, en Energizer nodig heeft, of een particulier op zoek is naar een specifiek merk, wij hebben de juiste oplossing voor elke toepassing.

Codes alkaline 9V blok

De namen MN1604, 6LR61, PP3, LR22, 6LF22 en 9V blok batterij worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline 9 volt batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de goede 9V batterij. 

Maten alkaline 9V batterij

De 9V alkaline batterij heeft de volgende maten: 47,5 mm lang, 16,5 mm dik en 25 mm breed. Kijkt u ook eens naar een AA batterij, AAA batterij, C batterij, een D batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.