194 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Ontdek de veelgebruikte 194 batterij in deze selectie. Deze knoopcel is onmisbaar vanwege zijn compacte afmetingen (9,5 x 3,6 mm) en 1,5V alkaline spanning. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hier vindt u uitgebreide informatie over de 194 batterij, inclusief toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide alternatief.

Andere codes voor de 194 batterij

Verwarring kan ontstaan door verschillende codes voor de alkaline 194 batterij. Naast 194 kunnen leveranciers ook codes zoals AG9, LR45 of LR936 gebruiken. Hoewel de codes variëren, blijft het dezelfde batterij. Deze batterij is ideaal voor situaties met laag stroomverbruik, gezien de beperkte lading die een alkaline knoopcel van deze grootte kan opslaan. Onze alkaline knoopcellen vormen uitstekende vervangers voor diverse merken. Het bijgevoegde overzicht laat zien welke codes overeenkomen met uw bestelling, zodat u altijd de juiste batterij voor de gewenste toepassing hebt.

Vermijd Gebruik van de 194 Batterij in Horloges

Het onjuist gebruiken van alkaline batterijen in horloges kan problemen veroorzaken. Voor horloges is de keuze voor zilveroxide horloge batterij cruciaal, aangezien alkaline batterijen kunnen lekken en een kortere levensduur hebben. Batterijen met LR- en AG-aanduidingen zijn ongeschikt. De SR936 batterij is een geschikte vervanger voor de 194 batterij in horloges. Wij raden aan om voor horloges altijd voor de zilveroxide variant te kiezen. Hierdoor voorkomt u vervanging op korte termijn, wat kostenefficiënter is dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide. 194 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.