CR2012 3V

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Energizer CR2012 batterij
Energizer CR2012 batterij
€3,69

De CR2012 3V is een lithiumknoopcelbatterij met een diameter van 20 mm en een dikte van 1,2 mm. Deze afmetingen zijn al gecodeerd in de naam CR2012 3V, waarbij de eerste twee cijfers de diameter aanduiden en de laatste twee de dikte. Het "CR" staat voor cilindrisch rond en wordt meestal voorafgegaan door de rest van de code, zoals in dit geval CR2012 3V. Natuurlijk zijn er nog vele andere formaten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar als deze maat niet geschikt is.

Hoe u een CR2012 3V batterij installeert

Zodra u de CR2012 3V-batterij uit de verpakking heeft gehaald, moet u deze plaatsen in het apparaat waarvoor u deze heeft gekocht. In veel gevallen vindt u aan één kant een plus-teken, wat aangeeft dat deze kant moet overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de kant waarop de tekst staat altijd de positieve pool bij lithiumknoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel moet u extra voorzichtig zijn. Open de behuizing altijd zorgvuldig om schade te voorkomen en let goed op hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de kant met de code zichtbaar en dus een nuttige referentiepunt.

Op zoek naar een CR2012 3V-batterij? Batterijenstunter.be biedt de beste selectie batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9V batterijen.