3032 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR3032 batterij
Ansmann CR3032 batterij
€3,89

De 3032 batterij is een lithium knoopcel met een nominale spanning van 3 volt, een diameter van 30 mm en een dikte van 3,2 mm. Deze afmetingen zijn gecodeerd in de naam van de batterij: de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter, terwijl de laatste twee cijfers de dikte aanduiden. Als u op zoek bent naar de 3032 batterij, zult u vaak ook de code CR3032 tegenkomen. Deze code verwijst naar dezelfde batterij als de 3032 batterij. CR wordt meestal als toevoeging gebruikt in plaats van alleen 3032, maar beide codes verwijzen naar dezelfde categorie van batterijen. Uiteraard zijn er verschillende andere maten en types van de lithium knoopcel batterij beschikbaar als de 3032 niet de juiste maat is voor uw toepassing.

3032 batterij installeren

Om de 3032 batterij te installeren, haalt u deze uit de verpakking en plaatst u deze in het apparaat waarvoor u deze heeft gekocht. In veel gevallen zult u aan één kant van de batterij een plus-teken zien. In dat geval moet deze zijde worden afgestemd op de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, geldt over het algemeen dat de zijde waarop tekst staat geschreven, de positieve zijde is bij lithium knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en nauwlettend te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en fungeert deze als een handig herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar de 3032 batterij, kunt u deze vinden op Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met ons assortiment van de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.