SR736W

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

De SR736W batterij staat bekend als een hoogwaardige horlogebatterij met zilveroxide als basis en een stabiele spanning van 1,55V. Dit type batterij wordt wijdverspreid toegepast in diverse horlogemodellen van diverse merken. Verschillende fabrikanten hanteren unieke codes voor de SR736W batterij, wat leidt tot meerdere gelijkwaardige aanduidingen. Dus, als uw oude batterij de code 392, V392, SR41 of SR736W draagt, kunt u zonder aarzelen deze batterij aanschaffen ter vervanging. Het maakt niet uit of u momenteel een ander merk zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac gebruikt, de Varta horlogebatterijen die wij aanbieden zijn uitstekende alternatieven. Ze zijn compatibel met diverse merken en modellen. Het gebeurt vaak dat horlogebatterijen online enkel onder specifieke codes worden verkocht. Echter, op de bijgevoegde pakbon van onze producten kunt u direct zien welke codes overeenkomen met de door u bestelde batterij, waardoor het eenvoudig is om de juiste batterij voor uw horloge te identificeren.

Is het veilig om alkaline batterijen in een horloge te gebruiken?

Het is opmerkelijk dat veel mensen nog steeds proberen alkaline batterijen in horloges te gebruiken. Dit is echter geen aanbevolen praktijk. Het is altijd raadzaam om te kiezen voor zilveroxide batterijen. Alkaline batterijen hebben een aanzienlijk risico op lekken en hebben bovendien een kortere levensduur. Vermijd batterijen met de aanduidingen LR en AG. Een nuttige tip: aangezien de code vaak erg klein is, kunt u een foto maken met uw telefoon en deze vervolgens vergroten, zodat u altijd het juiste nummer kunt aflezen.

Kunnen wij u helpen bij het vervangen van de SR736W batterij in uw horloge?

We krijgen regelmatig de vraag of we ook de SR736W horlogebatterij voor u kunnen vervangen. Helaas moeten we hierop nee antwoorden. Vanwege de diversiteit aan horlogemodellen zijn er verschillende methoden om een horloge te openen, en hiervoor hebben we gespecialiseerd gereedschap nodig dat we niet beschikbaar hebben. Bovendien zijn veel horloges waterbestendig en vereisen ze een nieuwe afdichting. Als u uw SR736W batterij wilt laten vervangen, raden we u aan om naar een juwelier te gaan. Zij zijn ervaren in het vervangen van dit type knoopcelbatterij.

Hoe lang gaat de SR736W batterij mee?

Zilveroxide horlogebatterijen staan bekend om hun geleidelijke ontlading. Hierdoor behoudt de SR736W batterij gedurende lange tijd zijn spanning in een horloge. De levensduur van een horlogebatterij varieert afhankelijk van het type horloge en het aantal ingebouwde functies. Bij intensief gebruik van functies zoals verlichting kan de batterij sneller ontladen raken. Wanneer er geen specifieke functies in gebruik zijn, zal de lading langer behouden blijven. Sommige horloges vereisen meerdere batterijen, dus het kan voorkomen dat het uurwerk blijft lopen terwijl bepaalde speciale functies niet meer functioneren. Wanneer u uw horloge niet draagt, kunt u het het beste stilzetten als deze functie beschikbaar is.

SR736W batterij kopen? Batterijenstunter.be voor alle horloge batterijen.