CR2032 batterij

8 ProductenPagina 1 van 1

De CR2032 knoopcelbatterij staat bekend als een veelgebruikte en betrouwbare energiebron. Deze kleine krachtpatser vindt zijn toepassing in diverse apparaten, waaronder autosleutels, speelgoed, draadloze deurbellen en weegschalen. De populariteit van de CR2032 is mede te danken aan de brede inzetbaarheid in verschillende nieuwe apparaten die regelmatig op de markt verschijnen. Het oppervlak van de batterij bepaalt de lading die het kan vasthouden, en dit heeft invloed op de toepassingsmogelijkheden.

Eigenschappen CR2032 batterij

De CR2032 batterij heeft enkele opvallende kenmerken:

  1. Uitstekende prestaties bij lage temperaturen, dankzij het gebruik van lithium als bestanddeel. Hierdoor blijft de batterij betrouwbaar, zelfs in koude omstandigheden zoals tijdens strenge winters.

  2. Hoewel het een kleine knoopcel is, heeft de CR2032 een relatief hoge capaciteit om de gewenste spanning langdurig te leveren. Dit maakt het ideaal voor apparaten die niet veel energie verbruiken, waardoor de batterij langer meegaat.

Verschillende codes voor dezelfde batterij

Het komt voor dat klanten vragen of ze ook een 2032, ECR2032, KCR2032, 5004LC of CR 2032 batterij nodig hebben. Deze codes worden door fabrikanten gebruikt om de CR2032 batterij aan te duiden. Het belangrijkste om te onthouden is dat deze varianten in wezen dezelfde batterij zijn met verschillende benamingen. De gestandaardiseerde code is CR2032, maar sommige fabrikanten voegen extra letters en cijfers toe, zoals de spanning (3V of 3 volt). Hoewel sommige merken hun eigen codes gebruiken, hebben deze geen invloed op de werking van de batterij.

CR2032 in Tesla Model S

Tesla-rijders zijn bekend met het vervangen van de batterijen in hun autosleutels. Voor de Tesla Model S-sleutels wordt een CR2032 batterij gebruikt. Ons assortiment omvat verschillende merken, waaronder Duracell, Ansmann, Panasonic, Varta, Energizer en GP. Hoewel Tesla aanraadt om de batterijen van alle sleutels tegelijk te vervangen, kunnen onze klanten gerust verschillende merken kiezen, zolang de code maar overeenkomt.

Duurzaamheid en recycling

Het is belangrijk om te benadrukken dat gebruikte batterijen, inclusief de CR2032, niet zomaar weggegooid moeten worden. Als klanten hun gebruikte batterijen verzamelen, kunnen ze deze inleveren bij inzamelpunten in veel winkels, waaronder bij ons. Dit draagt bij aan een verantwoorde en milieuvriendelijke afvoer van de batterijen.

CR2032 batterijen bestellen bij Batterijenstunter.be

Bij Batterijenstunter.be hebben we een ruime voorraad van de CR2032 batterijen in ons eigen magazijn. Hierdoor zijn alle bestelde artikelen direct leverbaar. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Voor klanten die in de buurt van Roermond wonen, bieden we ook de mogelijkheid om de bestellingen af te halen op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur. We raden klanten aan om de CR2032 batterijen verantwoord te recyclen en bij inzamelpunten in te leveren. Bij Batterijenstunter.be kunt u tegen zeer voordelige prijzen uw CR2032 batterijen kopen. Buiten deze soort zijn er nog veel meer soorten van de lithium knoopcel batterij. Maak uw bestelling compleet met een AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij of 9 volt batterij.