AG10 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

De AG10 batterij, een populair type knoopcel, is te vinden in onze uitgebreide selectie. Met afmetingen van slechts 11,6 x 3,05 mm is deze batterij compact maar krachtig, met een uitgangsspanning van 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Leer hier alles over de AG10 batterij, inclusief toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide-alternatief.

Alternatieve codes voor de AG10 batterij

Hoewel de AG10 batterij onder verschillende codes bekend kan staan, zoals LR1130, LR54 of 189, blijft het in feite hetzelfde batterijtje. Deze alkaline knoopcel is ideaal voor toepassingen met een laag stroomverbruik. Onze hoogwaardige alkaline knoopcellen zijn compatibel en kunnen probleemloos andere merken vervangen. Geen verwarring meer bij het ontvangen van uw bestelling - op onze pakbon ziet u duidelijk welke codes overeenkomen met uw bestelde batterijen.

AG10 batterij alternatief

We raden ten zeerste af om alkaline batterijen in horloges te gebruiken vanwege het risico op lekken en de kortere levensduur. Kies in plaats daarvan voor een zilveroxide horloge batterij. Als u een alternatief nodig heeft voor de AG10 batterij in uw horloge, is de SR1130 batterij een uitstekende keuze. Bij Batterijenstunter.be adviseren we altijd zilveroxide batterijen voor horloges, gezien de langere levensduur en betrouwbaarheid. Hoewel alkaline knoopcellen een voordelige optie lijken, kunnen de vervangingskosten op de lange termijn oplopen, terwijl het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide minimaal is.

Waarom kunt u uw AG10 batterij het beste bij ons kopen?

Anders dan veel andere webshops, vermelden we bij elk product de daadwerkelijke voorraad AG10 batterijen. U kunt erop vertrouwen dat als het product beschikbaar is in onze webshop, het ook daadwerkelijk op voorraad is. Als u meer batterijen nodig heeft dan vermeld, neem dan direct contact met ons op; we kunnen snel schakelen en aan uw behoeften voldoen. AG10 batterij kopen? De beste aanbieding vindt u bij Batterijenstunter.be.