Steenboor 26 mm

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Dit overzicht toont u alle boren die geschikt zijn voor het boren van een 26 mm gat in steen. In plaats van afzonderlijk te moeten zoeken in verschillende categorieën voor de juiste steenboor 26 mm, hebben we ze hier overzichtelijk gerangschikt. De steenboor 26 mm is beschikbaar in:

  • Betonboor met SDS plus aansluiting

Zoals u ziet is het boren van gaten in steen niet beperkt tot alleen het gebruik van gewone steenboren. U kunt ook een betonboor of een universeelboor gebruiken. Steen is een relatief zacht materiaal. Indien u een 26 mm gat in zowel steen als beton dient te boren, raden we u een betonboor aan. Hiermee kunt u in beide materialen eenvoudig een 26mm gat boren en hoeft u maar een boor aan te schaffen.

26 mm steenboor eenvoudig bestellen

In onze webwinkel kunt u moeiteloos de perfecte 26 mm steenboor bestellen voor uw klus. Deze categorie geeft u een helder overzicht van de beschikbare 26 mm steenboren. Naast deze maat bieden we tevens een uitgebreid assortiment van de steenboor aan in verschillende andere afmetingen. Aarzel niet om ons gehele aanbod te bekijken en de benodigde boren te bestellen voor uw klus!