BR2330

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2330 batterij
Ansmann CR2330 batterij
€3,59

De BR2330 is een lithium knoopcel met een nominale spanning van 3V, een diameter van 23mm en een dikte van 3,0mm. Deze afmetingen worden gecodeerd in de BR2330, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. In tegenstelling tot andere knoopcellen heeft de BR2330 een unieke chemische samenstelling, namelijk lithium-koolstofmonofluoride met een lage ontladingscapaciteit. Deze batterij is ontworpen om een zeer stabiele spanning te leveren, en voor vergelijkbare toepassingen kunt u zonder problemen een batterij met een CR-code gebruiken. Het omgekeerde is echter niet aan te raden, omdat de BR2330 in een CR2330 toepassing mogelijk niet voldoende stroom levert. Als deze afmetingen niet geschikt zijn voor uw behoeften, zijn er uiteraard tal van andere soorten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar.

De BR2330 batterij installeren

Na het uitpakken van de BR2330 batterij moet u deze plaatsen in het apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen ziet u aan één zijde een positieve markering. In dat geval moet deze zijde worden afgestemd op de positieve aansluiting in uw apparaat. Als er geen positieve markering is, geldt bij lithium knoopcellen meestal dat de zijde met tekst de positieve pool is. Wanneer u deze batterij bijvoorbeeld in een autosleutel gebruikt, dient u voorzichtig de behuizing te openen om beschadigingen te voorkomen en goed te letten op de juiste plaatsing van de batterij. Vaak is de zijde met de code zichtbaar en dient dit als een nuttige referentiepunt.

Op zoek naar een BR2330 batterij? Batterijenstunter.be biedt een ruime keuze aan batterijen. Maak uw bestelling compleet met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9 volt batterij.