CR2354 batterij

1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2354 batterij
Ansmann CR2354 batterij
€3,69

In ons assortiment vindt u de CR2354 batterij van het gerenommeerde merk Ansmann, verpakt per stuk in een blisterverpakking. Deze batterij wordt veel gebruikt in diverse elektronische toepassingen, zoals bepaalde rookmelders. Door zijn dikte van 5,4 mm is dit model dikker dan de meeste lithium knoopcellen, wat nodig is om voldoende lading te behouden. Ansmann staat garant voor een langdurige levensduur van de batterij, en de houdbaarheidsdatum ligt altijd ver in de toekomst, waardoor het handig is om enkele op reserve te kopen. Buiten deze soort zijn er nog veel meer soorten van de lithium knoopcel batterij.

CR2354 batterij

De CR2354 batterij is bestand tegen lage temperaturen, wat hem geschikt maakt voor gebruik in bijvoorbeeld autosleutels, die ook in koude omstandigheden goed moeten werken. Ondanks zijn kleine formaat heeft deze batterij een relatief hoge lading, waardoor hij langdurig meegaat in verschillende toepassingen.

Waarom kunt u uw CR2354 batterij het beste bij ons kopen?

Wanneer u deze batterij aanschaft, kunt u erop vertrouwen dat onze voorraad op de website daadwerkelijk beschikbaar is. We zorgen voor snelle verzending op werkdagen voor 16.00 uur, zodat u uw CR2354 batterij snel in huis heeft. Denk ook aan het milieu en verzamel gebruikte batterijen om ze op een verantwoorde manier weg te brengen naar inzamelpunten.

Bij Batterijenstunter.be bieden we u voordelige opties om uw CR2354 knoopcel batterijen te kopen. Ons team staat klaar om u te helpen, en als u meer nodig heeft dan onze eigen voorraad, kunt u contact met ons opnemen voor de levertijd. Als u in de buurt van Roermond woont, kunt u de batterij ook afhalen op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur. Naast de CR2354 bieden we ook andere populaire 3V lithium knoopcelbatterijen, zoals de CR2025, CR2032, CR2430 en de CR2450. Met onze uitgebreide collectie en betrouwbare service, kunt u met vertrouwen bij ons uw CR2354 batterij aanschaffen.