BR2354

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2354 batterij
Ansmann CR2354 batterij
€3,69

De BR2354 is een 3V lithium knoopcel met een diameter van 23mm en een dikte van 5,4mm. Deze afmetingen zijn inherent aan het product, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Wat deze batterij onderscheidt, is zijn unieke chemische samenstelling, aangedreven door low-drain lithium carbon monofluoride technologie, wat resulteert in een stabiele spanningsafgifte. Voor deze specifieke toepassing is het mogelijk om een batterij met een CR-code te gebruiken. Het omgekeerde geldt echter niet; het gebruik van de BR-variant in een CR2354 toepassing zal niet voor voldoende vermogen zorgen. Uiteraard zijn er tal van andere van de lithium knoopcel batterij beschikbaar indien deze afmetingen niet aan uw behoeften voldoen.

Instructies BR2354 batterij gebruiken

Zodra u de BR2354 batterij uit de verpakking heeft gehaald, dient u deze te plaatsen in het betreffende apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen zal één kant van de batterij een positief teken (+) vertonen, wat aangeeft dat deze zijde moet overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen positief teken aanwezig is, dient u te weten dat bij lithium knoopcellen de kant met tekst altijd als positieve pool fungeert. In het geval van gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel, is het essentieel om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen, en nauwkeurig te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en kan dienen als een handig referentiepunt.

Wilt u de BR2354 batterij aanschaffen? Bezoek Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9 volt batterij