Onze selectie van AAA batterijen omvat 3 verschillende types:

  • Alkaline
  • Lithium
  • Oplaadbaar

Alkaline AAA batterijen 

Deze krachtige AAA batterijen zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen in het dagelijks leven. Wij bieden alleen A-merken aan tegen een voordelige prijs. In onze webshop heeft u keuze uit diverse verpakkingsvormen. U heeft de keuze tussen standaard retail blisters en voordelige grootverpakkingen, waarbij de prijs per batterij aanzienlijk lager is. De retailverpakking bevat meestal 4 stuks, terwijl de grootverpakking vaak 10 stuks of meer bevat. De spanning van deze wegwerp AAA batterijen is 1,5 volt.

Lithium AAA batterijen

Voor toepassingen die meer vermogen vereisen dan alkaline batterijen kunnen leveren, bieden wij lithium AAA batterijen aan. Deze hebben een veel grotere lading en zijn geschikt voor energie-intensieve apparaten, waarbij de alkaline varianten niet voldoende stroom kunnen leveren om ze goed te laten functioneren. Lithium AAA batterijen hebben ook een spanning van 1,5 volt en zijn eenmalig te gebruiken.

Oplaadbare AAA batterijen

Onze oplaadbare AAA batterijen zijn voornamelijk van het type NiMH en leveren een spanning van 1,2 volt. Hoewel dit voltage afwijkt van de 1,5 volt van alkaline batterijen, werken ze vrijwel in alle toepassingen. Er zijn echter enkele uitzonderingen, die vermeld worden in de gebruiksaanwijzing van het apparaat. Let ook goed op het vermogen, aangeduid in mAh, dat u kiest, omdat dit van invloed is op de gebruiksduur. Bij aankoop van een nieuw exemplaar is het essentieel om te controleren of het vermogen overeenkomt. Een batterij met een lagere waarde zal minder lang meegaan en moet eerder worden opgeladen, of werkt mogelijk niet vanwege onvoldoende vermogen. We bieden oplaadbare AAA batterijen in verschillende vermogensniveaus aan. De meest verkochte AAA batterijen worden gebruikt in DECT-huistelefoons, waarbij meerdere vermogens beschikbaar zijn.

Merken van de AAA batterij

Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van de AAA batterij van topmerken zoals Duracell, Duracell Procell, Varta, Ansmann, Energizer, GP en Philips. Elk van deze merken staat garant voor uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben het assortiment van de AAA batterij zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. Bij Batterijenstunter kunt u met vertrouwen een AAA batterij kopen. Ons assortiment biedt altijd de beste aanbiedingen en hoogwaardige producten, zodat uw apparaten optimaal presteren met de juiste energiebron. Kijkt u ook eens naar een AA batterij, C batterij, D batterij, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.