AAA batterijen

De AAA batterij leveren wij in 3 soorten:

Alkaline AAA batterijen 

De alkaline AAA batterijen zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen, het zijn zondermeer krachtige batterijen voor alledaags gebruik. We verkopen alleen A-merken voor een goede prijs. Er zijn verschillende verpakkingsvormen in de AAA batterijen, de standaard retail blisters maar ook grootverpakkingen die per batterij veel goedkoper zijn. De retailverpakking bevat meestal 4 stuks van de AAA batterij en de grootverpakking vaak 10 stuks of meer waardoor de grootverpakking AAA batterij per stuk veel goedkoper is. Zeker de moeite waard om hier naar te kijken indien u van plan bent er te bestellen. De alkaline AAA batterijen zijn wegwerp batterijen voor eenmalig gebruik en hebben een spanning van 1,5 volt.

Lithium AAA batterijen

Wanneer de alkaline soorten niet genoeg vermogen leveren zijn er lithium AAA batterijen. Deze hebben een veel grotere lading en daarom inzetbaar bij veel toepassingen die energie vreten of waarbij de alkaline varianten gewoon niet voldoende leveren om het apparaat aan het werken te krijgen en houden. Lithium AAA batterijen hebben een spanning van 1,5 volt en zijn wegwerp exemplaren voor eenmalig gebruik.

Oplaadbare AAA batterijen

De oplaadbare AAA batterijen zijn tegenwoordig bijna allemaal van het type NiMH en leveren een spanning van 1,2 volt. Hoewel dit voltage afwijkt van de 1,5 volt van alkaline werken toch bijna alle toepassingen hierop. Er zijn uitzonderingen, maar dit zult u in de gebruiksaanwijzing van uw apparaat terug vinden, vaak staat er ergens beschreven dat er geen oplaadbare batterijen toegepast kunnen worden. Verder is het van belang om het vermogen goed in de gaten te houden en een type te kiezen dat aansluit bij de toepassing. De oplaadbare AAA batterijen zijn verkrijgbaar in veel vermogens, u ziet op de batterij een bepaalde waarde staan gevolgd door mAh, dus bijvoorbeeld 800 mAh. Als u een nieuw exemplaar gaat aanschaffen dient u dus goed te kijken of dit vermogen overeen komt. Koopt u een nieuwe met een lagere waarde dan zal deze dus niet zo lang meegaan en moet deze eerder opgeladen worden of misschien werkt deze wel helemaal niet omdat het vermogen te laag is. De meest verkochte AAA batterij is voor de toepassing in de DECT huistelefoon. Hierin bestaan meerdere vermogens.

Duracell | Procell | Varta | Ansmann | Energizer | GP | Philips AAA batterijen

Wij leveren verschillende merken AAA batterijen zoals Duracell, Duracell Procell, Varta, Ansmann, Energizer, GP en Philips. Voor elke toepassing vindt u hier een door ons geselecteerd assortiment. Dit zijn zondermeer allemaal zeer goede AAA batterijen met zeer goede eigenschappen en lange levensduur.

Naar België bedragen de verzendkosten €5,95. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, dan staat dit altijd duidelijk omschreven in het winkelmandje. Alle prijzen in deze webshop zijn inclusief BTW. Belgische bedrijven met geldig BTW nummer kopen bij ons zonder BTW.

AAA batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter.