SR616W

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De SR616W horloge batterij, vervaardigd met zilveroxide en een spanningsniveau van 1,55V, vindt toepassing in talrijke horlogemodellen van verschillende fabrikanten. Elk horlogebatterij-producerend merk hanteert zijn eigen codering voor de SR616W batterij, wat resulteert in verschillende equivalente codes. Indien uw huidige batterij is gemarkeerd met de codes 321, V321, SR65, of SR616W, kunt u deze aanwenden als vervanging. Ongeacht of u momenteel een ander merk zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac gebruikt, heeft u de vrijheid om te kiezen voor een alternatieve horlogebatterij. Bij afwezigheid van specifieke W of SW varianten kan de code SW op de batterij of verpakking aangeven dat deze geschikt is voor gebruik. Onze aangeboden Varta horlogebatterijen zijn uitstekende alternatieven voor elk ander merk. Het voorkomt verwarring dat sommige webshops de batterijen aanbieden onder slechts één code. Op onze bijgevoegde pakbon kunt u eenvoudig identificeren welke codes overeenkomen met uw bestelling, zodat u altijd duidelijk weet welke batterij geschikt is voor uw horloge.

Is het mogelijk om alkaline batterijen te gebruiken in een horloge?

We constateren nog steeds dat mensen regelmatig alkaline batterijen in hun horloges plaatsen. We raden dit ten zeerste af. Kies altijd voor zilveroxide batterijen, aangezien alkaline batterijen een aanzienlijk risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. Vermijd batterijen met de aanduidingen LR en AG. Tip: De code is vaak klein afgedrukt. Maak een foto met uw telefoon en vergroot deze om altijd het juiste nummer bij de hand te hebben.

Kunnen wij de SR616W batterij van uw horloge vervangen?

We ontvangen regelmatig verzoeken of we ook de SR616W horlogebatterij kunnen vervangen. Helaas kunnen we hier niet aan voldoen. Horloges variëren sterk in ontwerp, wat betekent dat er verschillende methoden zijn om ze te openen, en daarvoor hebben we gespecialiseerd gereedschap nodig dat we niet kunnen bieden. Bovendien zijn veel horloges waterdicht en vereisen ze een nieuwe pakking bij het vervangen van de batterij. Als u de SR616W batterij wilt laten vervangen, raden we u aan naar een juwelier te gaan, aangezien zij de expertise hebben in het vervangen van deze knoopcel.

Hoe lang gaat de SR616W batterij mee?

Zilveroxide horlogebatterijen hebben een zeer geleidelijke ontlaadcurve, wat betekent dat de SR616W batterij slechts geleidelijk aan spanning verliest wanneer deze in een horloge wordt gebruikt. De levensduur van een horlogebatterij is afhankelijk van het type horloge en het aantal ingebouwde functies. Als er bijvoorbeeld een verlichtingsfunctie is die vaak wordt gebruikt, zal de batterij sneller leeglopen. Bij afwezigheid van functies behoudt de batterij langer haar lading. In sommige horloges worden meerdere batterijen gebruikt, wat kan resulteren in een voortgaand uurwerk, maar met uitgeschakelde speciale functies. Als u het horloge niet gebruikt, schakel het dan uit indien mogelijk. Maak uw bestelling compleet met een MN11 batterij, MN27 batterijMN21 batterij of een AAAA batterij.

SR616W batterij kopen? Batterijenstunter.be voor alle batterijen.