LR926 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

In deze productcategorie treft u de LR926 batterij aan, een veelgebruikte knoopcel van compact formaat. Met afmetingen van 9,5 x 2,7 mm is deze batterij uiterst compact. Deze alkaline batterij levert een spanning van 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de LR926 batterij, inclusief toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide substituut.

Alternatieve coderingen voor de LR926 batterij

Het kan enigszins verwarrend zijn, want de alkaline LR926 batterij kan ook onder andere codes voorkomen dan alleen LR926. Verschillende leveranciers maken gebruik van verschillende coderingen. Zo kunnen op de LR926 batterij ook codes zoals AG7, LR57, LR927 of 195 vermeld staan. Echter, het betreft steeds dezelfde batterij. Deze batterij wordt voornamelijk toegepast wanneer er slechts een laag stroomverbruik is, omdat een alkaline knoopcel met deze afmetingen beperkte lading kan opslaan. Hierdoor is deze batterij niet geschikt voor toepassingen met hoge vermogensvereisten. De alkaline knoopcellen die wij aanbieden, vormen in alle situaties een uitstekende vervanging voor producten van andere merken. Het komt vaak voor dat webwinkels de knoopcel enkel onder een bepaalde code verkopen, waardoor het lastig kan zijn om bij ontvangst te bepalen welke batterij exact nodig is, vooral bij aankoop van verschillende varianten. Onze bijgevoegde pakbon bevat echter duidelijk de overeenkomende codes voor de door u bestelde batterijen, waardoor u altijd precies weet welk batterijtype geschikt is voor welke toepassing.

Alternatief voor de LR926 batterij: zilveroxide

Het valt op dat alkaline batterijen nog steeds vaak worden gebruikt in horloges. Wij adviseren dit echter te vermijden en te kiezen voor zilveroxide batterijen, omdat alkaline batterijen een verhoogd risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. De batterijen met de aanduidingen LR en AG zijn niet geschikt voor horlogegebruik. Als u een alternatief zoekt voor de LR926 batterij in uw horloge, raden wij de SR927 batterij aan. In feite kunt u elke alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide horloge batterij, wat met name bij horloges sterk wordt aanbevolen. Bij gebruik van alkaline batterijen zult u deze eerder moeten vervangen, hetgeen hogere kosten met zich meebrengt dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom kunt u uw LR926 batterij het beste bij ons kopen?

Veel online winkels bieden de mogelijkheid om talloze LR926 batterijen te bestellen, om vervolgens te ontdekken dat deze niet op voorraad zijn. Bij batterijenstunter.be hanteren we een andere aanpak. Het aantal LR926 batterijen dat u op onze website ziet, vertegenwoordigt daadwerkelijk onze actuele voorraad. U kunt niet meer exemplaren bestellen dan wij daadwerkelijk beschikbaar hebben. Zo bent u te allen tijde verzekerd van direct leverbare producten. Mocht u een grotere hoeveelheid nodig hebben, neem dan contact op; doorgaans kunnen wij snel schakelen. LR926 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.