Duracell D batterijen

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Duracell D batterijen worden vaak gebruikt als stroombron voor grote zaklampen maar zijn ook populair in heel veel andere apparaten. Bij Duracell D batterijen heeft u keuze tussen de Duracell plus power of de Procell Duracell D batterijen. Daarnaast vindt u in deze categorie ook de oplaadbare Duracell D batterij in 3000mAh.

D | LR20 | MN1300 | UM1 | AM1 | mono

De namen LR20, MN1300, UM1, AM1 en mono worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline Duracell D batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de goede alkaline type D batterij. Als de codes overeenkomen kunt u, ongeacht welk merk batterij u heeft, deze vervangen door de Duracell D batterij. 

HR20

De oplaadbare varianten Duracell D batterijen krijgen vaak de code HR20 mee. Deze code staat dus gelijk aan de oplaadbare D batterijen. 

Maten Duracell D batterij

De D cell LR20 batterij heeft de volgende maten: 59mm lang en 33mm breed. 

Voltage type D batterijen

D cell alkaline batterijen hebben een voltage van 1,5V en de oplaadbare cellen 1,2V.

D batterijen van Duracell online kopen

In deze categorie vindt u ons aanbod Duracell D batterijen. U heeft keuze uit blisters van twee stuks of een doosje van tien stuks. Meestal wordt deze grootverpakking gekocht door bedrijven maar uiteraard zijn deze ook geschikt voor particulieren wanneer u meerdere batterijen nodig heeft. Door de geringe verpakkingsmaterialen zijn deze doosjes in vergelijking goedkoper dan de blister van twee. Heeft u meerdere Duracell D batterijen nodig? Dan is het de overweging waard om de Duracell D batterijen in een doosje van 10 te kopen.

Duracell D batterijen kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.