CR2025 3V

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

De CR2025 3V is een cilindrische lithium-knoopcel met een spanning van 3 volt, een diameter van 20 mm en een dikte van 2,5 mm. Deze afmetingen zijn gecodeerd in de naam van de batterij, waarbij de eerste twee cijfers de diameter en de laatste twee cijfers de dikte aanduiden. De afkorting "CR" staat voor "cylindrical round" en wordt meestal gevolgd door de rest van de code, die in dit geval de CR2025 3V is. Het is belangrijk op te merken dat er vele andere varianten van lithium  knoopcel batterij beschikbaar is als deze afmetingen niet aan uw behoeften voldoen.

CR2025 3V batterij plaatsen

Om de CR2025 3V batterij te installeren, dient u deze uit de verpakking te halen en in het desbetreffende apparaat te plaatsen. Vaak vindt u aan één zijde van de batterij een plus-teken, wat aangeeft dat deze zijde moet overeenkomen met de plus-markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop tekst staat geschreven altijd de pluszijde bij lithium-knoopcellen. In situaties zoals bij het gebruik in een autosleutel, dient u extra voorzichtig te zijn. Open de behuizing altijd op een zorgvuldige manier om schade te voorkomen en let goed op hoe de batterij geplaatst moet worden. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en kan dit dienen als een herkenningspunt.

Op zoek naar de CR2025 3V-batterij? Kijk dan eens op Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.