CR1225 batterij

2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1225 batterij
Ansmann CR1225 batterij
€3,09
Varta CR1225 batterij
Varta CR1225 batterij
€3,49

Onze CR1225 batterijen worden individueel verpakt in een blisterverpakking. Deze knoopcellen worden vaak gebruikt in autosleutels, afstandsbedieningen en bepaalde soorten rookmelders, maar ook in talloze andere toepassingen. Door de constante introductie van nieuwe apparaten op de markt, blijft de vraag naar CR1225 batterijen groeien. Buiten deze CR1225 zijn er nog veel meer soorten van de lithium knoopcel batterij.

CR1225 batterij

Onze CR1225 batterijen zijn van de gerenommeerde merken Ansmann en Varta, beide bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur. U vindt altijd de houdbaarheidsdatum op de verpakking, die ver in de toekomst ligt. Door enkele batterijtjes op voorraad te hebben, bent u altijd voorbereid met de juiste batterij. De CR1225 batterij kan moeiteloos door andere merken vervangen worden, aangezien de juiste code het belangrijkste is voor de werking.

Andere benamingen CR1225

Wellicht kent u de CR1225 batterij ook onder andere namen, zoals 1225, ECR1225, KCR1225, 5020LC, L30 of CR 1225. Deze termen worden vaak gebruikt om naar dit type batterij te verwijzen. Als een van deze termen op uw exemplaar staat, kunt u deze zonder problemen vervangen door een van onze verkochte exemplaren. Hoewel de gestandaardiseerde code CR1225 is, hanteren merken vaak hun eigen codes, vaak gevolgd door de spanning, bijvoorbeeld 3V of 3 volt. Overigens wordt er ook nog wel eens gevraagd naar de code BR1225. Deze heeft een andere chemische samenstelling en deze low drain lithium carbon monofluoride batterij is in principe bedoeld om een zeer constante spanning af te geven. U kunt voor deze toepassing gewoon de batterij met CR code nemen. Andersom gaat niet, de BR variant zal bij CR toepassing niet voldoende stroom leveren.

Maat CR1225 batterij

Een CR1225 batterij is een platte ronde knoopcel met een diameter van 12 mm en een dikte van 2,5 mm. De code bestaat uit de eerste twee cijfers die de diameter aangeven en de laatste twee cijfers die de dikte aangeven. Dit formaat geldt voor alle lithium knoopcellen, waardoor het eenvoudig is om de juiste code bij de batterij te vinden.

Bestand tegen lage temperaturen en met hoge lading

De CR1225 batterijen bevatten lithium als bestanddeel, waardoor ze bestand zijn tegen lage temperaturen. In tegenstelling tot alkaline batterijen, die bij kou vaak stoppen met werken, blijft de lithium variant goed functioneren. Hierdoor zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld autosleutels die in de winter goed moeten werken. Ondanks hun kleine formaat hebben deze batterijen een relatief hoge lading, waardoor ze langdurig de gewenste spanning kunnen leveren. Ze gaan lang mee in toepassingen waar een hoge lading niet vereist is.

CR1225 batterij is klein maar heeft een relatief hoge lading

De CR1225 batterij is maar een kleine knoopcel maar ze hebben een relatief hoge lading om toch lang de gewenste spanning te kunnen geven. Ze worden niet vaak gebruikt in apparaten waarin een hoge lading gebruikt wordt dus ze zullen voor iedere toepassing lang meegaan. Het batterijtje heeft een capaciteit van ongeveer 48mAh.

CR1225 batterij verpakking

Tegenwoordig worden CR1225 batterijen meestal verpakt in een kindveilige verpakking die voorkomt dat kleine kinderen ze aanzien voor snoepjes. Om ze te verwijderen, dient u de verpakking voorzichtig met een schaar open te knippen. Na het uitpakken dient u de batterij correct te plaatsen in het betreffende apparaat. Let op de plus-markering aan een zijde of de tekst op de batterij als leidraad voor de juiste positie. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel, open de behuizing voorzichtig om schade te voorkomen.

Waarom CR1225 batterij bij Batterijenstunter.be kopen?

Er zijn vele online webshops waar u de CR1225 batterij kunt bestellen, maar bij Batterijenstunter.be geniet u van verschillende voordelen. Alle bestelde producten zijn direct leverbaar, dankzij ons grote eigen magazijn. Hierdoor ontvangt u uw bestelling snel. Bovendien bieden wij uitstekende klantenservice via e-mail, telefoon en WhatsApp om u te helpen bij het kiezen van de juiste batterij. Als u in de buurt van Roermond woont of bent, kunt u zelfs langskomen met het apparaat of oude batterij voor persoonlijk advies. Naast de CR1225 bieden we ook andere soorten 3V lithium knoopcellen aan, zoals de CR2025, CR2032, CR2430 en de CR2450.

We begrijpen dat u uw CR1225 batterij zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom verzenden we elke bestelling die op werkdagen voor 16.00 uur binnenkomt, nog dezelfde dag. We hechten ook waarde aan het milieu en raden aan de batterijen niet zomaar weg te gooien. Verzamel ze en breng ze naar een inzamelpunt in veel winkels, inclusief onze eigen winkel. Hier kunt u ook andere soorten batterijen inleveren, hoewel sommige grote varianten bij het milieupark moeten worden afgegeven.

Koop uw CR1225 batterij voordelig bij Batterijenstunter.be!