Wij bieden twee varianten van C batterijen aan:

  • Alkaline C batterijen LR14 MN1400: Deze krachtige batterijen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals speelgoed en algemene elektronica.
  • Oplaadbare C batterijen HR14 DX1400: Een duurzaam alternatief voor de alkaline C batterijen. In combinatie met een goede batterijlader kunnen ze aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Houd er echter rekening mee dat niet alle apparaten optimaal werken met oplaadbare C batterijen. Controleer dit voordat u een aankoop doet of neem contact met ons op voor professioneel advies.

Merken C batterij

Ons assortiment van de C batterij omvat gerenommeerde merken, waaronder Duracell, Duracell Procell, Varta, Ansmann en Energizer. Voor elke toepassing hebben we een zorgvuldig geselecteerd aanbod van hoogwaardige producten.

Maten type C batterij

De afmetingen van onze C batterijen zijn 50 mm lang en 26,2 mm breed.

Voltage type C batterijen

C alkaline batterijen hebben een voltage van 1,5V en de oplaadbare C batterijen 1,2V.

Zinc-carbon C batterijen verkopen wij niet

Bent u op zoek naar de goedkoopste C batterijen dan komt u altijd uit bij zinc-carbon batterijen. Veel mensen hebben geen idee wat ze eigenlijk voor chemische samenstelling kopen maar komen er wel achter dat de batterijen die ze gekocht hebben het niet zo lang volhouden dan andere die ze eerder kochten. Vaak ziet u dan, wanneer u op de batterij kijkt, het woord zinc staan. Dat zijn batterijen die u eigenlijk alleen in een klokje of afstandsbediening kunt gebruiken, voor alle overige toepassingen leveren ze veel te weinig vermogen. Dat is dus de reden dat wij deze niet verkopen, de prijs is wel iets lager maar ze voldoen gewoon niet aan de eisen die de meeste toepassingen vragen. Wilt u C batterijen kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want bij batterijenstunter staan kwaliteit en service voorop. Kijkt u ook eens naar een AA batterij, AAA batterij, D batterij, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.