Rookmelder batterij

Filters
13 ProductenPagina 1 van 1

Bent u op zoek naar hoogwaardige rookmelder batterijen? In deze productcategorie ontdekt u een selectie van de meest gevraagde rookmelder batterijen: de 9 volt batterijen. Wij voorzien zowel in alkaline als lithium rookmelder batterijen.

Onderscheid tussen levensduur van alkaline en lithium rookmelder batterijen

Wanneer het gaat om rookmelder batterijen, kunt u doorgaans kiezen uit twee typen: alkaline en lithium rookmelder batterijen. Natuurlijk bestaan er verschillen tussen deze categorieën. De 9V alkaline rookmelder batterijen hebben een levensduur van 1 tot 2 jaar binnen een rookmelder, terwijl de lithium versies tot wel 10 jaar meegaan. Veelal leveren fabrikanten rookmelders met alkaline batterijen vanwege kostentechnische redenen. Echter, vaak kunt u deze vervangen door lithium batterijen. Mocht uw rookmelder niet geschikt zijn voor lithium, zal dit expliciet worden vermeld. Uiteraard gaat een hogere prijs gepaard met lithium rookmelder batterijen. Er zijn diverse batterijtypes die sommige rookmelders accepteren; aarzel niet om ons om assistentie te vragen als u er niet uitkomt.

Rookmelder batterij vervangen

Sinds 1 juli 2022 is het wettelijk verplicht om op elke verdieping een werkende rookmelder te hebben. Uiteraard is een geschikte batterij van groot belang om de rookmelder te kunnen laten werken. Afhankelijk van de batterij dient u deze om de zoveel jaar te vervangen wanneer deze leeg is. Een rookmelder batterij vervangen is meestal niet moeilijk. Er zit bijna altijd een vakje in dat u open kunt klikken en simpel de batterij vervangen. Meestal zit de rookmelder zelf wel in een houder, door een slag te draaien kunt u deze meestal simpel uit de houder draaien. Een rookmelder batterij wisselen kunt u dus eenvoudig zelf. Heeft u een ander type, leest u dan in de beschrijving van uw rookmelder hoe u deze het beste kunt vervangen.

Aankoop van rookmelder batterijen

De keuze voor het type 9V batterij voor uw rookmelders is geheel aan u. De lithium variant is initieel prijziger maar gaat tot 10 jaar mee. De alkaline variant is goedkoper in aanschaf, maar dient na 1 à 2 jaar vervangen te worden. U kunt moeiteloos uw rookmelder batterijen aanschaffen via deze webwinkel. We presenteren een variëteit aan merken, waaronder Varta, Duracell, Duracell Procell, Ansmann, Philips, Energizer en Ultralife. Binnen deze selectie heeft u eveneens de keuze uit enkele of dubbele verpakkingen, alsook grotere verpakkingen van 4, 10, 12 of zelfs 20 stuks. Altijd de passende batterij voor uw rookmelder!

Voordelige rookmelder batterijen

Binnen onze online winkel treft u de Toshiba rookmelder batterijen aan. Deze zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij. Deze voordelige alkaline batterijen bieden een budgetvriendelijke optie zonder in te boeten op kwaliteit voor uw rookmelders.

Rookmelder batterij kopen? Batterijenstunter voor de beste aanbieding.