Lange metaalboor

Filters
214 ProductenPagina 1 van 9

Op zoek naar een lange metaalboor? In onze webwinkel treft u een groot assortiment aan van lange metaalboren. Er zijn diverse diktematen en lengtematen beschikbaar en alle lange metaalboren zijn terug te vinden in deze categorie.

Waarom kiezen voor een lange metaalboor?

Wellicht bent u nieuwsgierig naar de reden achter het bestaan van zulke extreem lange metaalboren. Vaak zijn de korte metaalboren lang genoeg, maar af en toe dient u toch een lange metaalboor te gebruiken. Een voorbeeld waarin een lange metaalboor absoluut van pas komt, is bij het boren in aluminium kozijnen. Deze kozijnen hebben doorgaans een holle structuur aan de binnenkant, maar toch dient u een volledig doorlopend gat te maken. Met een kortere metaalboor is deze taak simpelweg niet uitvoerbaar; hier komt de lange metaalboor om de hoek kijken.

Lange metaalboren koopt u bij Batterijenstunter.be!

U zult zich wellicht afvragen waarom een webshop met batterijen een groot assortiment boren aanbiedt. Naast deze webshop beheren we een webshop in boren. Een aantal klanten stelden ons de vraag of het mogelijk was om boren en batterijen in één bestelling te plaatsen, zodat zij maar een keer verzendkosten hoeven te betalen. Door ons aanbod lange metaalboren en andere boren aan te bieden in deze webshop, wordt het voor u mogelijk om deze bestelling samen te plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen boren, waaronder de lange metaalboren, in onze webshop te bestellen.