CR2320 3V

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Varta CR2320 batterij
Varta CR2320 batterij
€3,69

De CR2320 3V is een lithium knoopcelbatterij met een nominale spanning van 3 volt, een diameter van 23 millimeter en een dikte van 2,0 millimeter. Deze specificaties zijn opgenomen in de productcode CR2320 3V. De eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter, terwijl de laatste twee de dikte aangeven. De afkorting "CR" staat voor cilindrisch rond en wordt doorgaans gevolgd door de rest van de productcode, zoals in dit geval "CR2320 3V". Het is belangrijk op te merken dat er verschillende van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn met verschillende afmetingen als dit niet de juiste maat voor uw toepassing is.

Het installeren van de CR2320 3V batterij

Wanneer u de CR2320 3V batterij uit de verpakking haalt, moet u deze in het apparaat plaatsen waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen vindt u aan één zijde van de batterij een plus-teken (+), wat aangeeft dat deze zijde moet overeenkomen met de positieve aanduiding in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, geldt dat bij lithium knoopcelbatterijen de zijde met de tekst meestal de positieve pool is. Bij toepassingen zoals autosleutels is het van groot belang om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en nauwlettend te observeren hoe de batterij geplaatst moet worden. Vaak is de zijde met de productcode zichtbaar en dient dit als een nuttig herkenningspunt.

Op zoek naar een CR2320 3V batterij? Batterijenstunter.be biedt een uitstekende selectie van batterijen, waaronder de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.