Boren kopen

U wilt boren kopen

In deze webshop kunt u buiten batterijen ook alle soorten boren kopen. Alle boren zijn uit eigen grote voorraad leverbaar en worden supersnel verstuurd. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag nog verstuurd. Of u nu op zoek bent naar metaalboren , houtboren , betonboren of gatzagen , in deze webshop vindt u alle boren.

Boren kopen voor metaal kunt u bij ons in alle standaard maten , maar ook alle tussenliggende diktematen en uiteraard ook de lange uitvoeringen die in een winkel nauwelijks verkrijgbaar zijn.

Boren kopen voor hout kunt u bij ons ook in alle dikte en lengtematen en tevens in alle soorten zoals de machinale houtboor , speedboor , slangenboor en hardhoutboor , in onze webshop allemaal uit voorraad leverbaar.

Ook kunt u boren kopen voor steen en beton , ook deze bieden wij in alle dikte en lengtematen aan in diverse kwaliteiten en zijn ook allemaal uit voorraad te bestellen.

Deze boren , maar ook gatzagen , tegelboren , glasboren en bijvoorbeeld tappen zijn allemaal te bestellen in onze andere webshop , uiteraard met dezelfde service die u van ons gewend bent: www.boorkopen.nl