LR1120 batterij

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

In ons brede scala aan producten presenteren we met trots de LR1120 batterij, een veelgevraagde knoopcelbatterij. Met afmetingen van slechts 11,6 x 2,1 mm valt deze batterij op door zijn compactheid. De alkaline samenstelling levert een stabiele spanning van 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hieronder delen we uitgebreide informatie over de LR1120 batterij, inclusief toepassingsgebieden, diverse benamingen en het alternatieve zilveroxide model.

Verscheidenheid aan codes voor de LR1120 batterij

Verwarring kan ontstaan door de verscheidenheid aan codes die op de alkaline LR1120 batterij vermeld kunnen worden. Verschillende leveranciers hanteren namelijk diverse codes. Zo komt u naast LR1120 ook codes als AG8, LR55, LR1121 of 191 tegen. Het betreft echter steeds dezelfde batterijvariant. Deze knoopcelbatterij wordt consistent ingezet bij lage stroombehoeften, gezien de beperkte ladingopslagcapaciteit van een alkaline knoopcel met deze dimensies. Hierdoor is deze variant minder geschikt voor toepassingen met hoge vermogensvereisten. Onze verkrijgbare alkaline knoopcellen vormen echter een uitstekend alternatief voor elk ander merk. In veel online winkels worden deze cellen vaak onder specifieke codes aangeboden, wat bij ontvangst voor verwarring kan zorgen, vooral bij de aanschaf van diverse varianten. Onze bijgevoegde pakbon biedt echter helderheid door codes te koppelen aan uw bestelling, zodat u altijd precies weet welke batterijvariant voor welke toepassing bedoeld is.

LR1120 batterij: kiezen voor het beste alternatief

Het gebruik van alkaline batterijen in horloges is nog steeds een gangbare praktijk, maar dit raden we af. Zilveroxide horloge batterijen zijn altijd de betere keuze, aangezien alkaline batterijen een verhoogd risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. De LR- en AG-gecodeerde batterijen zijn dus ongeschikt voor deze toepassing. Als alternatief voor de LR1120 batterij in uw horloge raden we de SR1120 batterij aan. U kunt elke alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant, een aanbeveling die vooral geldt voor horlogegebruik. De initiële kosten van zilveroxide compenseren zich door de langere levensduur, waarbij frequente vervanging en de bijbehorende kosten vermeden worden.

Waarom kiezen voor Batterijenstunter.be voor uw LR1120 batterij?

In tegenstelling tot veel andere online winkels, waar blijkt dat bestellingen niet op voorraad zijn na de aankoop, hanteren wij bij Batterijenstunter.be een transparante benadering. De weergegeven voorraad LR1120 batterijen op onze website vertegenwoordigt daadwerkelijk beschikbare aantallen. U kunt niet meer bestellen dan onze feitelijke voorraad, wat de directe leverbaarheid van uw bestelling verzekert. Heeft u toch grotere aantallen nodig? Aarzel niet om contact op te nemen; we zijn flexibel en kunnen snel schakelen. LR1120 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.