LR44 batterij

5 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u de LR44 batterij. Deze veelgebruikte alkaline knoopcel heeft een compact formaat van 11,6 x 5,4 mm en levert een stabiele spanning van 1,5V, waardoor deze breed toepasbaar is. De mogelijkheden voor het gebruik van deze LR44 batterij zijn eindeloos en creativiteit kent geen grenzen. Van rekenmachines en nachtlampjes tot speelgoed voor kinderen, luisterboeken en geluiden op felicitatiekaarten, het is werkelijk een veelzijdig stukje technologie. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar.

Diverse codes voor de LR44 batterij

Bij Batterijenstunter.be begrijpen we dat sommige codes op de LR44 batterij verwarrend kunnen zijn. Naast LR44 kunnen ook codes zoals AG13, LR1154 of A76 worden gebruikt, maar het zijn allemaal identieke batterijtjes. Hoe dan ook is de chemische samenstelling alkaline, elke batterij die met LR begint is altijd alkaline. Hetzelfde geldt voor de code die begint met AG. Begint een code bijvoorbeeld met CR, dan is het lithium, een code die begint met de S is altijd zilveroxide, dus een horloge batterij. 

LR44 batterij alternatief

Het gebruik van de juiste batterij is essentieel, vooral in horloges. Voor horloges adviseren we altijd de zilveroxide horloge batterij, zoals de SR44 batterij, om lekkages te voorkomen en een langere levensduur te garanderen. Hoewel LR en AG-batterijen voor veel toepassingen geschikt zijn, kunnen ze niet tippen aan de prestaties van zilveroxide batterijen in horloges.

Wat is het verschil tussen een LR44 batterij en een andere LR code?

Deze batterij heeft de code LR44 maar er zijn zoveel knoopcellen met de code LR. Wat is dan het verschil? zoals eerder beschreven is een batterij met de code LR1154 exact dezelfde batterij maar al die andere codes niet. Het verschil zit hem niet in de chemische samenstelling, die is immers iedere keer alkaline, het verschil zit hem in de dikte of de diameter. Naarmate de batterij meer of minder vermogen moet leveren varieert ook het oppervlak. Gelukkig zijn de batterijtjes onderling bijna nooit uit te wisselen, meestal moeten ze in een houder passen en met een verkeerde maat lukt dat niet.

Waarom kunt u uw LR44 batterij het beste bij ons kopen?

Waarom zou u uw LR44 batterij bij Batterijenstunter.be kopen? We beloven volledige transparantie over onze voorraadstatus. Wat u ziet is wat u krijgt; onze getoonde voorraad is actueel, en u kunt erop vertrouwen dat uw bestelling altijd direct leverbaar is. Indien nodig, kunt u contact met ons opnemen voor grotere bestellingen, en we zullen snel reageren om aan uw behoeften te voldoen. LR44 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.