CR2320 3 volt

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Varta CR2320 batterij
Varta CR2320 batterij
€3,69

De CR2320 3 volt is een lithium knoopcel met een nominale spanning van 3V, een diameter van 23 mm en een dikte van 2,0 mm. Deze afmetingen worden vaak gecodeerd in het serienummer van de batterij, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. De "CR" in de code staat voor "cylindrical round" en wordt doorgaans voorafgegaan door de volledige code, zoals in dit geval: CR2320 3 volt. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn, mocht deze maat niet geschikt zijn voor uw toepassing.

CR2320 3 volt batterij installeren

Wanneer u de CR2320 3 volt batterij uit de verpakking haalt, moet u deze correct plaatsen in het apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen ziet u aan één zijde van de batterij een positieve markering. In dit geval moet deze zijde overeenkomen met de positieve markering in uw apparaat. Als er geen positieve markering aanwezig is, wordt bij lithium knoopcellen meestal de zijde met de tekst als de positieve zijde beschouwd. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het van belang dat u voorzichtig de behuizing opent om schade te voorkomen en zorgvuldig observeert hoe de batterij moet worden geplaatst. Gewoonlijk is de zijde met de code zichtbaar, wat een handige referentie is.

Als u op zoek bent naar een CR2320 3 volt batterij, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw betrouwbare bron voor batterijen. Ontdek ons uitgebreide assortiment, inclusief de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.