Oplaadbare batterijen AA

Filters
19 ProductenPagina 1 van 1

Oplaadbare AA batterijen zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Of het nu voor een klok of voor speelgoed is, met een AA herlaadbare batterij heeft u altijd de goede batterij in huis.

AA oplaadbare batterijen merken

Bij ons kunt u verschillende merken AA oplaadbare batterijen van de beste merken kopen zoals Duracell, Varta, Ansmann en GP. U kunt deze in blister verpakking kopen maar u kunt de herlaadbare batterijen ook tezamen met een oplader kopen.

Capaciteit oplaadbare AA batterij

Let op de capaciteit AA batterij die u kiest. Gaat u de oplaadbare AA batterij kopen als vervanger voor uw AA alkaline batterij, dan is het goed om te weten dat deze tussen de 2400 en 2700 mAh leveren. Kiest u nu dus voor bijvoorbeeld voor een 1300 mAh herlaadbare AA batterij, dan zult u deze dus sneller moeten opladen, maar de prijs is ook lager dan de krachtigere oplaadbare varianten oplaadbare AA batterijen. Wij leveren voor iedere toepassing goede oplaadbare batterijen.

Voltage oplaadbare AA batterij

Een oplaadbare AA batterij heeft een voltage van 1,2V en is de vervanger voor de 1,5V alkaline AA batterij. In veel apparaten zijn de AA oplaadbare batterijen NiMH goede vervangers, echter kijkt u altijd in de gebruiksaanwijzing van uw apparaat, in sommige gevallen zijn AA oplaadbare batterijen niet geschikt. Als u deze richtlijnen in acht neemt maakt u altijd de beste keus met oplaadbare batterijen. Kijkt u ook eens naar een AAA batterij, C batterij, D batterij, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.