Oplaadbare batterijen AA

Page:

Oplaadbare AA batterijen zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Of het nu voor een klok of voor speelgoed is, met een AA herlaadbare batterij heeft u altijd de goede batterij in huis.

Duracell | Varta | Ansmann | GP oplaadbare AA batterijen kopen

Bij ons kunt u verschillende merken oplaadbare AA batterijen van de beste merken kopen zoals Duracell, Varta, Ansmann en GP. U kunt deze in blister verpakking kopen maar u kunt de herlaadbare batterijen ook tezamen met een oplader kopen.

Capaciteit oplaadbare AA batterij

Let op de capaciteit AA accu die u kiest. Gaat u de oplaadbare AA batterij kopen als vervanger voor uw AA alkaline batterij, dan is het goed om te weten dat deze tussen de 2400 en 2700 mAh leveren. Kiest u nu dus voor bijvoorbeeld voor een 1300 mAh herlaadbare AA batterij, dan zult u deze dus sneller moeten opladen, maar de prijs is ook lager dan de krachtigere oplaadbare varianten oplaadbare AA batterijen. Wij leveren voor iedere toepassing goede oplaadbare batterijen.

Voltage oplaadbare AA batterij

Een oplaadbare AA batterij heeft een voltage van 1,2V en is de vervanger voor de 1,5V alkaline AA batterij. In veel apparaten zijn de AA oplaadbare batterijen NiMH goede vervangers, echter kijkt u altijd in de gebruiksaanwijzing van uw apparaat, in sommige gevallen zijn AA oplaadbare batterijen niet geschikt. Als u deze richtlijnen in acht neemt maakt u altijd de beste keus met oplaadbare batterijen.

Naar België bedragen de verzendkosten €5,95. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, dan staat dit altijd duidelijk omschreven. Alle prijzen in deze webshop zijn inclusief BTW. Belgische bedrijven met geldig BTW nummer kopen bij ons zonder BTW.

AA oplaadbare batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter.