DECT telefoon batterijen

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

Bij Batterijenstunter bieden we een veelzijdige selectie oplaadbare batterijen aan voor DECT huistelefoon. Ons assortiment omvat verschillende merken, zoals Philips, Ansmann, Duracell, GP en Varta, met uiteenlopende capaciteiten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De verscheidenheid in capaciteiten is te wijten aan de variërende eisen van diverse telefoontoestellen. We leveren bijvoorbeeld AAA oplaadbare batterijen met capaciteiten variërend van 550mAh tot 800mAh. Voor degenen die nog een enkele DECT telefoon met AA batterijen gebruiken, bieden we de 1300mAh AA oplaadbare batterijen aan. Hoewel de AAA batterijen de meest gangbare optie zijn voor DECT huistelefoons, komen AA batterijen minder vaak voor.

In welke merken DECT telefoons kunt u deze batterijen gebruiken?

Onze batterijen zijn compatibel met een breed scala aan DECT telefoonmerken. Hoewel sommige telefoons gebruikmaken van accupacks, zijn onze batterijen geschikt voor alle toestellen waarin afzonderlijke batterijen worden gebruikt. Enkele van de ondersteunde merken zijn onder andere:

  • Panasonic
  • Siemens
  • Gigaset
  • Philips
  • Motorola

Tips om uw DECT huistelefoon batterijen goed te gebruiken

  • Let er altijd op dat u de telefoon niet alleen maar op de lader laat staan, dit verkort de levensduur van de batterijen aanmerkelijk. Gewoon af en toe een dagje naast de basis laten liggen, de batterijen ontladen dan ook af en toe.
  • Heeft u nu bijvoorbeeld 550mAh oplaadbare AAA batterijen in uw telefoon en zijn deze te snel leeg, koop er dan met een hogere waarde, bijvoorbeeld 800mAh. Uw toestel heeft dan een langere standby tijd.

DECT batterijen kopen? Batterijenstunter voor de beste aanbieding.