2450 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2450 batterij
Ansmann CR2450 batterij
€2,99
Duracell CR2450 batterij
Duracell CR2450 batterij
€3,49
CR2450N Renata
CR2450N Renata
€3,89

De 2450 batterij is een lithium-knoopcel met een nominale spanning van 3 volt, een diameter van 24 mm en een dikte van 5,0 mm. Deze specificaties worden vaak aangeduid in de code van de batterij, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Het is belangrijk op te merken dat de 2450 batterij soms wordt aangeduid als CR2450. Wanneer u deze code op de batterij ziet staan, betekent dit dat het dezelfde batterij betreft als de 2450 batterij. In de meeste gevallen wordt "CR" als een toevoeging aan de batterijcode gebruikt in plaats van alleen "2450". Beide codes verwijzen naar dezelfde batterij in deze categorie, met uitzondering van de CR2450N, die een opstaande rand heeft en speciaal is ontworpen voor gebruik in een specifieke houder. Het is belangrijk op te merken dat er nog diverse andere maten en typen van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn als deze afmetingen niet aan uw behoeften voldoen.

Gebruiken 2450 batterij

Als u een nieuwe 2450 batterij in gebruik wilt nemen, moet u deze uit de verpakking halen en plaatsen in het apparaat waarvoor u deze heeft gekocht. In veel gevallen staat er aan één kant van de batterij een plus-teken, wat aangeeft dat deze kant overeen moet komen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop tekst staat geschreven meestal de positieve kant bij lithium-knoopcellen. Het is van groot belang om bijvoorbeeld bij het vervangen van een batterij in een autosleutel zeer voorzichtig te werk te gaan, zodat er niets beschadigd raakt, en om goed te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Vaak is de zijde met de code zichtbaar en dient deze als een nuttige herkenningspunt.

Bent u op zoek naar een 2450 batterij? Batterijenstunter.be biedt u de beste keuze in batterijen. U kunt uw bestelling aanvullen met ons assortiment van de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.