Ansmann AA batterijen

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1

U heeft bij Ansmann AA batterijen de keuze uit diverse alkaline varianten. Verder vindt u bij ons van Ansmann AA batterijen ook de oplaadbare varianten in meerdere vermogens en de lithium AA batterijen in meerdere verpakkings eenheden.

Diverse soorten Ansmann AA batterijen

De namen LR6, LR06, AM-3, AM3, MN1500, mignon, penlite en penlight worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline Ansmann AA batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AA alkaline batterij. Gebruikt u nu alkaline AA batterijen van een ander merk, dan is dat geen probleem. U kunt deze zondermeer vervangen door alkaline Ansmann AA batterijen. Voor de oplaadbare varianten wordt vaak de term HR6 batterijen gebruikt. Voor de lithium varianten wordt vaak de term FR6 batterijen gebruikt.

Maten Ansmann AA batterij

De Ansmann AA batterij heeft de volgende maten: 50,5mm lang en 14,5mm breed. Iedere AA batterij heeft deze maten zonder verschil.

Voltage Ansmann AA batterijen

AA alkaline en eenmalige lithium batterijen hebben een voltage van 1,5V, de oplaadbare varianten zijn van het type NiMH en leveren 1,2V.
 
Ansmann AA batterijen kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.