5003LC batterij

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

De 5003LC is een lithium knoopcel met een nominale spanning van 3 volt, een diameter van 20 mm en een dikte van 2,5 mm. Deze batterij staat ook bekend onder de code CR2025. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende maten en types van de lithium knoopcel batterij beschikbaar is als de 5003LC niet de juiste afmetingen heeft voor uw toepassing.

Installeren 5003LC 

Het installeren van de 5003LC batterij is eenvoudig. Na het uitpakken plaatst u de batterij in het apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen vindt u aan één zijde van de batterij een plus-teken, wat aangeeft dat deze zijde overeenkomt met de positieve aanduiding in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, geldt de zijde waarop tekst staat geschreven altijd als de positieve kant bij lithium knoopcellen. In specifieke toepassingen zoals autosleutels is het raadzaam voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en zorgvuldig te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Vaak is de zijde met de code zichtbaar en dient dit als een nuttige referentiepunt.

Als u op zoek bent om de 5003LC batterij aan te schaffen, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, de beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze brede selectie van batterijen, waaronder de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.