LR754 batterij

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

In deze productcategorie ontdekt u de LR754 batterij, een veelgebruikte knoopcel. Met afmetingen van 7,9 x 5,4 mm is deze batterij compact. De geleverde spanning van deze alkaline batterij bedraagt 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de LR754 batterij, inclusief toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide substituut.

Andere aanduidingen voor de LR754 batterij

Hoewel de alkaline LR754 batterij wordt geïdentificeerd met de code LR754, kan deze soms ook andere codes dragen. Verschillende leveranciers maken gebruik van diverse coderingen. Zo kunt u op de LR754-batterij ook de codes AG5, LR48 of 193 tegenkomen, hoewel het om dezelfde batterij gaat. Deze batterij wordt typisch ingezet bij lage stroomvereisten, aangezien een alkaline knoopcel van dit formaat geen grote lading kan vasthouden en dus niet geschikt is voor situaties met hoge energie-eisen. De alkaline knoopcellen die wij aanbieden, vormen in alle gevallen uitstekende vervangers voor andere merken. Vaak bieden webshops knoopcellen aan onder specifieke codes, wat het lastig kan maken om de juiste keuze te maken wanneer u ze ontvangt, vooral als u meerdere varianten heeft aangeschaft. Onze meegeleverde pakbon vermeldt welke codes overeenkomen met de door u bestelde code, waardoor het altijd duidelijk is welke batterij u voor welke toepassing heeft besteld.

Alternatief voor LR754 batterij

Het gebruik van alkaline batterijen in horloges wordt nog steeds vaak waargenomen. Dit is echter af te raden. Kies altijd voor een zilveroxide horloge batterij, aangezien alkaline een verhoogd risico op lekken met zich meebrengt en bovendien minder lang meegaat. Batterijen met de aanduidingen LR en AG zijn dus ongeschikt voor dit doeleinde. Indien u een alternatieve batterij zoekt voor uw LR754 batterij in een horloge, raden wij de SR754 batterij aan. Het is mogelijk om elke alkaline knoopcel te vervangen door een zilveroxide variant, wat vooral aan te raden is bij gebruik in horloges. Het gebruik van alkaline batterijen vereist vaker vervanging, wat meer kosten met zich meebrengt dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom zou u uw LR754 batterij bij ons moeten aanschaffen?

In tegenstelling tot veel andere webshops kunt u bij ons daadwerkelijk het aantal LR754-batterijen bestellen dat op onze webshop vermeld staat. Dit aantal komt overeen met onze daadwerkelijke voorraad, waardoor u altijd zeker bent van directe leverbaarheid. Mocht u meer nodig hebben, neem dan contact met ons op. We zijn vaak in staat om snel te reageren en te schakelen. Koop uw LR754-batterij bij Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.