CR3032 3V

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR3032 batterij
Ansmann CR3032 batterij
€3,89

De CR3032 3V is een lithium knoopcelbatterij met een spanning van 3 volt, een diameter van 30 mm en een dikte van 3,2 mm. Deze afmetingen zijn al gecodeerd in de naam CR3032 3V, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. De "CR" staat voor "cylindrical round" en wordt meestal gevolgd door de rest van de code, zoals in dit geval, CR3032 3V. Het is belangrijk op te merken dat er vele andere varianten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn als deze afmetingen niet aan uw behoeften voldoen.

Het installeren van een CR3032 3V batterij

Na het uitpakken van de CR3032 3V batterij dient u deze in het apparaat te plaatsen waarvoor u deze hebt aangeschaft. In veel gevallen ziet u aan één zijde een plus-teken (+), wat aangeeft dat deze zijde moet overeenkomen met de positieve markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, dan is de zijde waarop de tekst staat altijd de positieve zijde bij lithium knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is voorzichtigheid geboden; open de behuizing altijd zorgvuldig om schade te voorkomen en let goed op de juiste plaatsing van de batterij. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en kan dit als herkenningspunt dienen.

Op zoek naar een CR3032 3V batterij? Kies Batterijenstunter.be voor de beste selectie in batterijen. Maak uw bestelling compleet met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.