BR2450

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

De BR2450 is een lithium-knoopcel met een nominale spanning van 3 volt, een diameter van 24 mm en een dikte van 5,0 mm. Deze afmetingen zijn gecodeerd in de naam BR2450, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. In tegenstelling tot andere varianten heeft deze batterij een unieke chemische samenstelling, bekend als lithium-carbonmonofluoride, en is ontworpen om een zeer stabiele spanning te leveren voor specifieke toepassingen. Als u een vergelijkbare batterij nodig heeft voor uw toepassing, kunt u overwegen om een batterij met de CR-aanduiding te gebruiken. Het omgekeerde is echter niet aan te raden, omdat de BR2450 mogelijk niet voldoende stroom levert in toepassingen die bedoeld zijn voor de CR2450. Een uitzondering hierop is de CR2450N met een opstaande rand, die speciaal is ontworpen om in een specifieke houder te passen. Natuurlijk zijn er nog tal van andere lithium knoopcel batterij beschikbaar als dit niet de juiste maat is voor uw behoeften.

Hoe u de BR2450 batterij moet installeren

Zodra u de BR2450 batterij uit de verpakking heeft gehaald, moet u deze correct plaatsen in het apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen vindt u aan één kant van de batterij een positieve (+) markering, wat aangeeft dat deze zijde overeenkomt met de positieve aansluiting in uw apparaat. Als er geen positieve markering aanwezig is, geldt over het algemeen dat de zijde met tekst of code de positieve kant is bij lithium-knoopcellen. Als u de batterij in bijvoorbeeld een autosleutel plaatst, is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en nauwkeurig te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en dient dit als een handig herkenningspunt.

Wilt u een BR2450 batterij kopen? Bezoek Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.