SR614W

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De SR614W batterij, een zilveroxide horlogebatterij, levert een consistente spanning van 1,55V. Deze krachtige batterij is een veelvoorkomende keuze voor diverse horlogemerken en -modellen. Elke fabrikant hanteert zijn eigen codering voor de SR614W, wat heeft geleid tot meerdere equivalente codes. Herkent u op uw huidige batterij de codes 339, V339 of SR614W? Dan kunt u met vertrouwen deze batterij aanschaffen als vervanging. Zelfs als u momenteel merken als Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac gebruikt, bent u niet beperkt tot een specifiek merk. Mocht uw batterij geen specifieke W of SW variantaanduiding hebben, dan kan de aanduiding SW op de batterij of verpakking een indicatie zijn voor geschiktheid. Onze Varta horlogebatterijen vormen altijd een voortreffelijk alternatief voor elk ander merk.

Het herkennen van de juiste code kan soms uitdagend zijn, aangezien veel online winkels de batterijen onder een specifieke code aanbieden. Onze bijgevoegde pakbon maakt het echter direct duidelijk welke codes overeenkomen met uw bestelling, zodat u altijd precies weet welke batterij voor welk horloge geschikt is.

Kunt u alkaline batterijen gebruiken in een horloge?

We merken nog steeds dat veel mensen neigen naar het gebruik van alkaline batterijen voor hun horloges. Dit is echter af te raden. Kies altijd voor zilveroxide batterijen, aangezien alkaline batterijen een aanzienlijk risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. Let op: De batterijcode is vaak erg klein gedrukt. Maak gerust een foto met uw telefoon, zodat u de code kunt vergroten en altijd het juiste nummer bij de hand hebt.

De vervanging van de SR614W batterij voor uw horloge

Een veelgestelde vraag is of wij de SR614W horlogebatterij ook voor u kunnen vervangen. Helaas is het antwoord nee. Horloges zijn er in talloze variaties, met verschillende openingssystemen die gespecialiseerd gereedschap vereisen. Ook vereisen veel horloges waterdichte afdichtingen die vervangen moeten worden. Als u uw SR614W batterij wilt laten vervangen, adviseren wij u een bezoek te brengen aan een juwelier. Zij zijn experts in het vervangen van dit type knoopcelbatterij.

Hoe lang gaat de SR614W batterij mee?

Zilveroxide horlogebatterijen hebben een opmerkelijk lage ontlaadcurve, waardoor de SR614W batterij slechts geleidelijk aan spanning verliest tijdens gebruik in een horloge. De duur van de batterij hangt af van het type horloge en het aantal gebruikte functies. Bij frequent gebruik van bepaalde functies, zoals verlichting, kan de batterij sneller ontladen. Horloges zonder bijkomende functies behouden hun lading langer. In horloges met meerdere batterijen kan het uurwerk nog functioneren terwijl speciale functies uitvallen. Wanneer u uw horloge niet draagt, overweeg dan het stopzetten van de beweging indien mogelijk. Maak uw bestelling compleet met een MN11 batterij, MN27 batterijMN21 batterij of een LR1 batterij.

SR614W batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw batterijen.