1225 batterij

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1225 batterij
Ansmann CR1225 batterij
€3,09
Varta CR1225 batterij
Varta CR1225 batterij
€3,49

De 1225 batterij is een lithium knoopcel met een spanning van 3V. Deze batterij heeft een diameter van 12 mm en een dikte van 2,5 mm. De afmetingen van deze batterij zijn gecodeerd in zijn naam, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Als u op zoek bent naar de 1225 batterij, komt u vaak ook de code CR1225 tegen. Deze code is equivalent aan de 1225 batterij. Meestal wordt "CR" als toevoeging gebruikt in plaats van alleen "1225". Beide codes verwijzen naar dezelfde batterij in deze categorie. Natuurlijk zijn er nog vele andere varianten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar als deze afmetingen niet aan uw behoeften voldoen.

Het plaatsen van de 1225 batterij

Wanneer u de 1225 batterij uit de verpakking haalt, moet u deze in het apparaat plaatsen waarvoor u deze hebt gekocht. In veel gevallen ziet u aan één kant van de batterij een plus-teken (+) staan, wat aangeeft dat deze kant overeenkomt met de positieve pool in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de kant waarop tekst staat altijd de positieve zijde bij lithium knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en zorgvuldig te observeren hoe de batterij geplaatst moet worden. Meestal is de zijde met de code de zichtbare zijde en dus een nuttig herkenningspunt.

Wilt u een 1225 batterij kopen? Batterijenstunter.be is uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9 volt batterijen.