SR754W horloge batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De SR754W horlogebatterij, vervaardigd met zilveroxide en een nominale spanning van 1,55V, vindt zijn toepassing in een uitgebreide reeks horlogemodellen van verschillende merken. Elke fabrikant van horlogebatterijen hanteert een unieke code voor de SR754W batterij, wat resulteert in diverse equivalente aanduidingen. Als uw oude batterij bijvoorbeeld is gemarkeerd met code 393, V393, SR48 of SR754W, biedt de mogelijkheid zich aan om deze horlogebatterij als vervanging aan te schaffen. Dit geldt evenzeer wanneer u overschakelt naar een ander merk, zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac. De keuze voor een specifiek merk is dus niet dwingend. Onze selectie Varta horlogebatterijen fungeert in alle gevallen als uitstekend alternatief, ongeacht het merk. Diverse online retailers hanteren vaak een enkele code voor deze horlogebatterij, wat bij ontvangst kan leiden tot verwarring over welke variant vereist is voor uw horloge, vooral bij aankoop van diverse types. Dankzij de meegeleverde pakbon bieden wij echter duidelijkheid omtrent de overeenkomstige codes, waardoor u moeiteloos de juiste batterij voor uw horloge kunt bepalen.

Kan men alkaline batterijen in horloges gebruiken?

Er bestaat nog altijd een neiging om alkaline batterijen te plaatsen in horloges, echter raden wij dit sterk af. Opteer steeds voor zilveroxidebatterijen, aangezien alkaline een verhoogd risico op lekken met zich meebrengt en bovendien een kortere levensduur kent. Batterijen met de aanduidingen LR en AG zijn dus niet geschikt. Ter tip: aangezien de code vaak erg klein is, kunt u een foto maken met uw telefoon en deze vergroten, zodat u altijd beschikt over het juiste nummer.

Bieden wij ook vervanging voor de SR754W horlogebatterij?

Wij worden veelvuldig geïnformeerd over de mogelijkheid tot het vervangen van de SR754W horlogebatterij door ons team. Helaas bieden wij deze dienst niet. De diversiteit aan horlogemodellen brengt uiteenlopende methoden met zich mee om horloges te openen, waarvoor gespecialiseerd gereedschap vereist is. Tevens zijn vele horloges waterbestendig, wat inhoudt dat een nieuwe afdichting geplaatst moet worden. Indien u uw SR754W batterij wilt laten vervangen, adviseren wij een bezoek aan een juwelier, aangezien zij gespecialiseerd zijn in het vervangen van deze specifieke knoopcel.

Hoe lang gaat de SR754W batterij mee?

De SR754W horlogebatterij op basis van zilveroxide vertoont een zeer geringe ontladingscurve, wat resulteert in minimale spanningsvermindering tijdens gebruik in een horloge. De levensduur van een horlogebatterij is echter afhankelijk van het type horloge en het aantal geactiveerde functies. Bijvoorbeeld, wanneer een lichtfunctie frequent wordt gebruikt, zal de batterij sneller ontladen raken. Indien geen functies geactiveerd zijn, blijft de lading langer behouden. In sommige horloges worden meerdere batterijen toegepast, waardoor het uurwerk wellicht blijft lopen, maar specifieke functies mogelijk niet meer operationeel zijn. Indien het horloge niet in gebruik is, verdient het aanbeveling om het stil te zetten indien mogelijk.

SR754W batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw horloge batterijen.