CR2477 3V

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2477 batterij
Ansmann CR2477 batterij
€3,89
Renata CR2477N
Renata CR2477N
€4,39

De CR2477 3V is een lithium knoopcel batterij met een diameter van 24 mm en een dikte van 7,7 mm. Deze afmetingen zijn gecodeerd in de naam van de CR2477 3V-batterij; de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Het "CR" staat voor "cylindrical round" en is meestal te vinden op de batterij, gevolgd door de rest van de code, die in dit geval "CR2477 3V" is, wat u meestal op de batterij zult zien. Een uitzondering is de CR2477N, die een opstaande rand heeft en speciaal is ontworpen om in een speciale houder te passen. Natuurlijk zijn er nog veel andere maten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar als deze maat niet geschikt is voor uw behoeften.

CR2477 3V batterij gebruiken

Als u de CR2477 3V batterij wilt gebruiken, haalt u deze uit de verpakking en plaatst u deze in het apparaat waarvoor u hem heeft gekocht. In veel gevallen vindt u aan één kant van de batterij een plus-teken. In dat geval moet deze kant overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de kant waarop de tekst staat altijd de positieve kant bij lithium knoopcellen. Bij het gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel moet u extra voorzichtig zijn. Open de behuizing altijd zorgvuldig om schade te voorkomen en let goed op hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code de zichtbare zijde en dus een handig herkenningspunt.

Op zoek naar een CR2477 3V batterij? Kijk dan bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9 volt batterij.