LR41 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u de LR41 batterij. Deze knoopcel is een zeer veel gebruikte knoopcel en heeft afmetingen van slechts 7,9 x 3,6 mm. Met een spanningsniveau van 1,5V is deze alkaline LR41 batterij perfect voor elektronische toepassingen met laag energieverbruik, zoals nachtlampjes, kinderspeelgoed, thermometers en meer. Hoewel het vermogen van dit kleine batterijtje beperkt is, voldoet het aan de behoeften van verschillende apparaten. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hieronder lees je alles over de LR41 batterij, over de toepassing, andere benamingen en het zilveroxide alternatief.

Andere benamingen LR41 batterij

Interessant genoeg kan dezelfde alkaline LR41 batterij onder verschillende codes voorkomen, zoals AG3, LR736 of 192. Hoewel dit verwarrend kan zijn, zijn deze codes onderling uitwisselbaar. We begrijpen dat het zoeken naar de juiste batterij soms een uitdaging kan zijn vanwege de verschillende termen. Om het u gemakkelijker te maken, bieden wij een overzichtelijke pakbon bij uw bestelling die aangeeft welke codes compatibel zijn met de door u bestelde batterij.

LR41 batterij alternatief

We blijven verbaasd over het gebruik van alkaline batterijen in horloges. Dit is ongepast, en gerenommeerde horlogemerken zullen deze niet in hun horloges gebruiken. Kies altijd voor zilveroxide batterijen, aangezien alkaline batterijen een aanzienlijk risico op lekken met zich meebrengen en bovendien minder lang meegaan. Vermijd daarom batterijen met de aanduidingen LR en AG voor dit doeleinde. Als u een alternatief wilt voor de LR41 batterij in uw horloge, kies dan voor de SR736 batterij. Het is raadzaam om elke alkaline knoopcel te vervangen door een zilveroxide horloge batterij, vooral wanneer deze wordt gebruikt in een horloge. Als u toch voor alkaline kiest, moet u de batterij eerder vervangen of laten vervangen. Dit resulteert in hogere kosten dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Bestel uw LR41 batterijen vandaag nog!

Bij Batterijenstunter.be hanteren we een transparant beleid. Wat u ziet als beschikbare voorraad is daadwerkelijk op voorraad. Hierdoor heeft u de garantie dat uw bestelling direct leverbaar is. In tegenstelling tot andere webshops, voorkomen we teleurstellingen na het plaatsen van uw bestelling.

Bestel uw LR41 batterij voor 16.00 uur op een werkdag, en wij verzenden deze nog dezelfde dag. Mocht er een uitzondering zijn, bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes, dan zullen we dit duidelijk aangeven in de webshop. LR41 batterij kopen? Ontdek de beste aanbieding bij Batterijenstunter.be!